Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#19012) bluemirage válasza MittuDomain_ (#19001) üzenetére


bluemirage
őstag

A Chieftec oldalon nem szerepel, nem létezik LT-01B, van egy LF-01B. De az teljesen más.. Bennem megfordult a gyanú... hátha nem is Chieftec, de ha mégis, akkor meg hátha egy iArena sorozatú vagy más nem a Chieftec-hez méltó tápegység van benne.
A tápegység tekintetében ne köss alkut... akkor inkább egy FSP400-60apn, és ahhoz egy occsó GABA ház... vagy más fémszínű papírdoboz talán csúnya, talán sorjás, talán szívsz a szereléssel, de még mindig jobb, mint egy ismeretlen' chieftec táp.... ha egyáltalán az van benne. Shellkretor jól ismeri a házakat, talán ő tudja, hogy a LT-01B miféle... nekem gyanús.
Az A75-ös plattform ki tudja használni a gyorsabb memót... sőt profitál belőle.... ezért inkább vegyél bele 1 db. 8GB 1866-ost, majd a következő hónapban még egyet ha most pont kifutnál a pénzből. 8GB-al is el tudsz lenni 1-2 hónapig... :D
Az Agility 3 asszem kikerült az ajánlott SSD-k közül, de majd utánanézek.
Az új PIO íróktól ne legyél elájulva, ahogyan nem minden Chieftec az aminek látszik... én NEC-728x-et vennék helyette... de ez már tényleg nem lényeges.

Szerk: az Agility 3 nem került az ajánlottak közül. Talán rosszul rémlik, hogy sok volt a hibás darab... sorry...

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.