Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silious
tag
válasz
lionhearted #24695 üzenetére
Itt a környéken 3 antenna ami nagyon közel van, azok mind 1,3,8,28 ezek olyan 1-2km. kb 2.5 km től van 20-as is.
-
Silious
tag
válasz
lionhearted #24691 üzenetére
Igen, jelentősebb a különbség..
Szerinted egy SXT vagy LHG jó lenne nekem arra a célra? -
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24689 üzenetére
Ahogy nézelődtem vagy az SXT vagy az LHG lenne nekem megfelelő, ha jól értelmezem, ezek ilyen 40-65 ezer között mennek. Ezek elvileg megfelelnének az igényeknek, csak a sim kártyát kell behelyezni és kábelen jönne is a net? Az 5g opcióként lett volna, ha árban nem nagy a különbség, és úgyis kell venni új eszközt, akkor elgondolkozok rajta.
-
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24671 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de árban akkor már nem jobban jövök ki egy 4G-s antennával, egybe modemmel? Vagy nem úgy működik?
-
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24664 üzenetére
Nem próbálkoztam még ilyennel, ezért is vagyok tanácstalan. Egy TP-link 4g routerem van (TL-MR6400). Ha a Yetteles kártya elviekben tudja az 5g-t azért gondoltam, hogy akkor valami komolyabb vevőt vásárolnék. Te mit tanácsolnál, mondjuk ha csak kültéri antenna kellene ehhez a TP-linkhez?
Vagy akkor a komplett eszköz ami 5G képes, melyik ajánlanád? -
Silious
tag
Sziasztok!
Egy kültéri 4G/LTE/5G antennára lenne szükségem, még nem volt ilyen témához szerencsém, így jól jönne egy kis segítség.
Egy külterületen lévő ház, jelenleg Yettel otthon net van bent, 4G wifi routerbe. Elviekbe a sim kártya 5g képes. A falak nagyon vastagok, a jel erőség emiatt 25%, ezen szeretnék javítani egy kültéri antennával.
A környéken van több Telenor antenna is, légvonalba 1,3-2 km-re így azokból lehet majd válogatni. Nagy igényeim nincsenek, legyen költséghatékony, a sebességnél inkább a ping, stabilitás lenne előnyösebb (nem játék, oldalak betöltése ami fontosabb).
Szerintetek melyik készülék lenne jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Docker konténerizálás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest