Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Hát igen, de nem fogom visszavinni, úgyan írtam nekik egy e-mailt már csak az elvi okok miatt is, és hát a vevő megtévesztése fenn áll.
De halványan azért sejtettem, hogy ez lesz.
Igen, azon én is mosolyogtam, hogy a korábbi x2 est adják kb. annyiért amennyiért másutt kapsz dude változatot.Jahh és a legjobb, hogy kb 2 hete ugyanez a termék 107 000 körül volt kint az oldalon.
Most az vagy igazi Dude volt, vagy ugyanez, de akkor még mérgesebb lennék.
110 000 et nem adtam volna egyikért sem.Jelenleg sima árban simát kaptam, bosszant persze, de csodák nincsenek, a transmissiont meg nem láttam hogy felhegesztette volna bárki egy mikrotikre. Nem fáj a 60 as ssd hiánya sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold