Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Már megint a megalománia
Az én bajom, hogy a 100/100-hoz elég 1 db utp, ami már bent van a lakásban. (van telefon is).
Az ennél gyorsabbhoz, meg vagy két utp kell (ami nekem a jobb eset), vagy adnak egy szar zte csodát, amivel a telefon megy, fogyaszt/lefagy, stb, szar a wifije, a telefon miatt kihuzni nem lehet.. A routert ki lehet iktatni, ha egy gigabites switchet iktat be az ember, törli a pppoe nevet/jelszót a zte-s routerükből és a saját routert és zte csodát is a switchre köti. De ez már két + adapter / hiba lehetőség.Ha majd lakásfelújitás lesz, akkor lehet behúzok még egy utp kábelt, hátha egyszer lesz nagyobb.
A másik bajom (ez nyilván a home usereket nem érinti), hogy fix ip cim nem rendelhető csak a két alsó csomaghoz. Nekem viszont arra szükségem van, (legalábbis az irodában), ahol a szervereim mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest