- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Jellemző meghibásodás az, ha egy SXT Lite5 áramtalanítás után egyre gyakrabban úgy jön vissza, hogy:
1: csak 100M-Half sebességet hirdet (alapértelmezett ethernet beállításai voltak, tehát hirdetett mindent, amit ismert, és 100M-Full módban üzemelt, mikor még jól működött)
2: A Winbox nagyon lassan rátalál a MAC címére (sőt, még a PtP WiFi link távoli oldalára is) 0.0.0.0 IP-vel, de MAC-el sem tud rá bejelentkezni
3: ha elég kitartóan áramtalanítgatom, néha feláll és hibátlanul működik.Mikor legutóbb be tudtam lépni rá feltettem rá a legújabb ROS-t és nyomtam egy bootloader upgrade-et (mivel nem volt közben reboot, így ugyan arra a verzióra, de gondoltam újra felül frissen) és szoftveresen kértem reboot-ot, de akkor sem jött vissza. Közben átfutottam a beállításait és minden jónak tűnt, a log-ban sem volt semmi fura, míg futott.
Először a spontán áramszünetek után kellett párszor kézzel áramtalanítamon, de idővel csak rosszabb lett, már kezdek felette keresztet vetni (sokszor áramtalanítottam most sorban sikertelenül).
Próbáltam három különböző feszültségű táppal, kétféle PoE injektorral (miki kábel és egy noname "téglával"), még egy cross-kábelt is betettem a PoE injektor és switch közé próbaképp. Kötöttem közvetlenül switch helyett PC-s NIC-be. Semmi nem érdekli, 100M-Half, azon van forgalom, de belépni nem lehet rá és minden arra utal, hogy WiFi link van ugyan, de az sem használható (a távoli gépek sem érhetők el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Parfüm topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest