Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#73749248 törölt tag válasz  #31774976

üzenetére #31774976

üzenetérePort forwardot szerintem az IP-Firewall-NAT alatt kellene keresni, dstnat-ként, de tévedés joga fenntartva. 
 Nincs ilyenem, csak a saját, erősen hiányos hálózatos ismereteim alapján tippelek.
 (Winboxot nem tudom megnézni, mert nincs windows-om, szóval ez a demo2.mt.lv oldal alapján íródott)Gyors keresés: https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:IP/Firewall/NAT#Destination_NAT ui: egyre jobban tetszik ez a kütyü... és egyre jobban bánom, hogy anno nem ilyet vettem valami jobbféle AC-s AP társaságában. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold
 ekkold