- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Oldmobil #388 üzenetére
mivel az eth portjai csak 100mbitesek, igy azért "elméletileg" dobsz el némi sebességet.
Elméletileg. 300mbit (dual chaines n-es) wds-mesh-ed lesz, ami ha mondjuk az egyik AP mellett vagy, akár lehet 300mbites kapcsolati sebesség, az hasznos adatban a fele, de itt az ethernet korlátozni fogja 100 mbitre.
Ha ez nem zavar, akkor igen. (nem tudom, hány darab kell ebből és mekkora spórolás lesz igy elérhető)Én több helyen is RB951Ui-2HnD raktam, aminek nagy előnye, hogy van egy poe out portja is, amivel meg tudtam táplálni a következő AP-t. (ez is csak 100as eth-el rendelkezik, de mivel neteznek és az csak 10-30mbites, igy észre sem veszik.)
És nekem ez a hAP lite emiatt az usb betáp miatt nem szimpatikus, nem tudom megmondani miért, mert lehet ennek előnynek kellene legyen, mondjuk egy autóban biztosan az is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Opel topik
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest