- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #3634 üzenetére
Köszi, most már több ismerős azt mondta, hogy nem adna oda semmit.
A vas az övék, azt megvették, de én üzemeltettem, volt egy igény, a vasat kifizették, a többi az én dolgom volt.
Minden ott marad, birtokon belül vannak.Mondjuk ez elég elgondolkoztató, hogy minden a tied.., ott más a probléma, hogy hozod el a cuccod egy váltásnál?
Egyébként is felbosszantott a duma, hogy nincs és nem is volt probléma, de "jobb" helyeken váltanak 5 évente. Ez azért fura nekem, ilyenre nem volt példa. Mert azért már váltottak le, mert nem kávéztam náluk minden héten - ergo nem is dolgozhattam meg a pénzért, még akkor se, ha minden működött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest