- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
Sziasztok.
Kinéztem magamnak ezt a MIKROTIK routert.
A legföbb célom egy stabil és erös wifi jel sugárzása lenne. Ezt a routert AP-ként szeretném használni egy fö routerhez kötve (tp-link 600vpn). Jelenleg egy Asusom van e célra. Ennél a típusnál elég könnyü volt beállítani a dolgot.
Egy másik topikban már kérdeztem a mikrotik routerek menüröl. Egy fórumtársunk ezt linkelte:
RouterOS Demo
A kérdésem az lenne,hogy ennek a fajta routernek is hasonló e a beállítási felülete?
És amire én akarnám használni,megoldható a dolog? Nem akarok semmi bonyolult beállítást,csak egy stabil,erös és jelszóval levédhetö wifi jelet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest