- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Reggie0 #24893 üzenetére
Egyetértek, időnkét kifogható jó vétel használtan is. Nekem volt CCR109-em, és én is használtan vettem. Játszottam, kísérleteztem vele kb. fél évet, azután eladtam. Amire én használom, abban nem volt számottevő teljesítmény különbség az RB5009-hez képest. Viszont ez utóbbi kisebb, kevesebbet fogyaszt, és passzív hűtésű. Nyilván a CCR inkább ipari kivitel, némelyikben dupla táppal, stb... ami jó, de otthonra azért nem feltétel.
Árban a CCR-t használtan, 50 körül vettem, az RB5009-et valamivel korábban, újként olyan 70 körül. (azóta drágább lett ez is)
A CCR processzora talán egy kicsit erősebb, de ez a teljesítmény 9 magra van szétosztva , tehát cserében az 1 processzormagra jutó teljesítménye jóval kisebb, mint az RB5009 esetében.
CCR1009-ből többféle al-típus is volt, aktív/passzív hűtésű, és switch chippel szerelt, meg switch chip nélküli (közvetlen a prociba bekötött portokkal) rendelkező verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest