Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Azért szerintem teljesen más egy előre felvett videós anyag. A tantermi/live oktatás más árkategória. 135 ezerért nagyon-nagyon komoly anyagokat lehet kapni lifetime az én szakterületemen, pedig ezzel pénzt is lehet keresni és nem csak egy router konfig. Közben udemy-n és társain egy komplett vizsgafelkészítő anyag (ha valaki olyan perverz hogy ezzel megélhetés szinten akar foglalkozni) 20-60 dolcsi, és nem 2024-es a legújabb anyag hanem pár hetes, ja és lifetime, nem havidíjas. No itt jön a képbe hogy magyar paraszt nem tanulni angol vessen magára. Amúgy már egész jól előre haladtam a témában, megleszek a méreg drága tanfolyamok nélkül is, csak kiakadtam pöppet. De szerintem ha nagyon elgurulna a gyógyszerem és megbíznék valakit hogy beállítsa az igényeimre (valaki olyat aki a korábbi deklarációnak megfelel), az is kijönne a töredékéből.
És ne érts félre, fizettem már ennél komolyabb pénzeket is oktatásra, csak azért az kicsit komolyabb dolog volt mint egy router setup.Közben néztem hogy jóval olcsóbban vannak tantermi képzések vizsgával.
Jó üzlet ez hallod, nem csoda hogy egyáltalán nem terjedt el ez a termék a SOHO vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Éjszakai műszak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest