Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhiati
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A capsman pont tökéletes erre

De igazából az a baj hogy a mikrotiknek kb 2 dualband wifi ap-je.
Egy beltéri egy kültéri.
A kültéri-vel az a baj hogy a 2ghz-je csak 2x2-es mimo.A legolcsóbban persze ebből jössz ki.
Ha ezzel csinálod akkor veszel annyit amiennyi szerinted lefedi (10 db szerintem rohadt nagy területet le tud fedni).
Kell hozzá egy CapsMANager illetve egy combosabb core-router (ccr1036?).Vagy a másik megoldás a Uap-AC-pro.
Le a kalappal hogy ezek a srácok mit műveltek ezzel az eszközzel. Feldugod, megjelenik a kontrollerben, ráengeded a konfigot, és megy. Állat módon. Ebben mindkettő rádió 3x mimo, ráadásul szerintem egy ötös packkal rohadt nagy területet le tudsz fedni.A hotspot vezérlés meg egyértelmű mikrotik. a core router pont jó lenne erre.
A több WAN-ozás kérdéses, miért nem egy nagy combos cucc jön? egyszerűbb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold