Új hozzászólás Aktív témák

• myk_to

csendes tag

Sziasztok
    'CHR VM' keresőszavakkal átnéztem ezt a fórumot (is) - jónéhány külföldi fórum (ideértve a proxmox, illteve mikrotik oldalak) átböngészése után. Nem találtam megoldást arra hogy miként tudnám a Mikrotik CHR-t Proxmox alatt futtatni úgy, hogy wireless részt is használni tudjam.(Vagyis a LAN oldalon mind Ether, mind Wifi kapcsolatot is kezeljek.) (próbáltam nem CHRes megoldással is, de úgysem működött)
    Ezen problémámat feltettem a prohardver proxmox fórumában is, de nem ütötte meg az ottani fórumtársak válaszadási érzékenységét. Most megpróbálom itt is - hátha kapok valami útbaigazítást. Persze az is lehet, hogy a kérdés feltevés/ megfogalmazás nem alkalmas a válaszadásra... De akkor majd közelítünk ugye a kérdés pontosítására...
    Proxmox 8.3.2 fut, a Mikrotik 7.1x. volt amit próbáltam. Az Ether (drótos rész) gond nélkül fut. A Wifiből a hoston AX200 (intel) PCIe kártya van, és próbáltam a raw, illetve a mapping hozzáadással is - sikertelenül. Más VM-ken (Win11, Debian) remekül funkcionál a wireless net.
    Köszönöm figyelmeteket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés