- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
Úgy gondoltam, jót fog tenni a lelki békémnek, ha virtuális gépen próbálgatom előbb a beállításokat. VirtualBoxra sikerült is feltenni a Mikrotik-től letöltött ova fájl segítségével a Router OS 7.13.5 verzióját. Nyilván ugyanazt a verziót próbáltam, mint a fizikai eszközön van.
VMWare alá azonban sehogyan sem tudom telepíteni. Próbáltam VMDK fájllal, OVA fájllal, telepítő ISO-val, próbáltam állítani a hardware kompatibilitáson. Még 5.x-ig is lementem, de a "Load system" feliratnál nem jutok tovább. Van valami trükk ezzel kapcsolatban, vagy ez is 7-es bug?
(Persze az X86 fájlokkal próbálkoztam)Neten csak olyan tutorialokat találtam, amelyek 6.x-es OS-t raktak fel. Mondjuk nekem azzal sem ment. Fórumokon találtam ezzel kapcsolatban témaindítókat, de megoldást egyik sem kínált rá.
Előre is köszönöm, ha lesz segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Egy óra, két rendszer
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest