Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
XENISETE #20440 üzenetére
Pi-Hole és AD-Guard-ot használtam külön-külön egy Pi3B+on, később pedig egy Pi4-en.
Annyira komoly szűrőlistát raktam bele, hogy a Raspberry belefulladt.
Aztán - mivel Unifi rendszerem van - használtam inkább az Unifi OS saját belső okosságait. Nem tuti az sem, de műxik. Annyira kizárta pl. Kínát, hogy a kínai okoskütyüim telefon appjai mind meghaltak, mert nem tudtak hazatelefonálni. Ugyanakkor szerencsére a belső hálóról ugyanezek jól mennek... de nem ez volt a kérdés:Szóval Pi-Hole szerintem okés, ha nem túl sok a szűrendő tartalom.
AD-Guard is pöpec, ráadásul magyarul is tud, de túl sok mindent lehet és kell rajta állítgatni, ami engem kicsit megzavart. És őrá is igaz az, hogy nem szabad túl sok listával teletömni a pici agyát.De lehet, csak én vagyok béna, úgyhogy fenntartásokkal kezeljétek eme bejegyzésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest