Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr Dini addikt Hát ez érdekes volt.  Vettem egy hap mini-t, ami rokonnak megy majd a kertjébe AP-nak. Frissítettem a legfrissebb hetes routeros-re, majd gondoltam a tesztelés idejére elnevezem az AP-t "Käsespatzle"-nek. Így beírva a nevet winboxba viszont KDE grafikus felülettel használt OpenBSD rendszeren az 'ä' helyett csak a szokásos unicode kérdőjel volt, Android telefonon pedig <unknown SSID>-t írt. Más eszközzel nem néztem. Vettem egy hap mini-t, ami rokonnak megy majd a kertjébe AP-nak. Frissítettem a legfrissebb hetes routeros-re, majd gondoltam a tesztelés idejére elnevezem az AP-t "Käsespatzle"-nek. Így beírva a nevet winboxba viszont KDE grafikus felülettel használt OpenBSD rendszeren az 'ä' helyett csak a szokásos unicode kérdőjel volt, Android telefonon pedig <unknown SSID>-t írt. Más eszközzel nem néztem.Azt nem tudom, hogy a wine ronthatta el a karakterkódolást, vagy máshol ment félre a dolog, de érdekes. Tudom, eleve nem célszerű ilyen SSID nevet választani, de érdekelt, hogy ki tudom-e játszani. Pláne, hogy Android telefonon osztott AP-val megy mindenféle UTF-8 karakterrel a dolog. Nos, úgy tűnik ez a megoldás működik: /interface wireless set [find name="wlan1"] ssid="\4B\C3\A4\73\65\73\70\61\74\7A\6C\65"Hátha másnak is kelleni fog. Meg érdekelne, hogy windows alól is lehet-e reprodukálni és ha igen, akkor vajon miért engedik egyáltalán az ilyen fura karaktereket, amiket eleve nem kezel le a routeros...  
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vettem egy hap mini-t, ami rokonnak megy majd a kertjébe AP-nak. Frissítettem a legfrissebb hetes routeros-re, majd gondoltam a tesztelés idejére elnevezem az AP-t "Käsespatzle"-nek. Így beírva a nevet winboxba viszont KDE grafikus felülettel használt OpenBSD rendszeren az 'ä' helyett csak a szokásos unicode kérdőjel volt, Android telefonon pedig <unknown SSID>-t írt. Más eszközzel nem néztem.
 Vettem egy hap mini-t, ami rokonnak megy majd a kertjébe AP-nak. Frissítettem a legfrissebb hetes routeros-re, majd gondoltam a tesztelés idejére elnevezem az AP-t "Käsespatzle"-nek. Így beírva a nevet winboxba viszont KDE grafikus felülettel használt OpenBSD rendszeren az 'ä' helyett csak a szokásos unicode kérdőjel volt, Android telefonon pedig <unknown SSID>-t írt. Más eszközzel nem néztem.
 ekkold
 ekkold