- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
jerry311 #12732 üzenetére
kifejezetten a PPPOE érdekelne, Eger, optikai bejövő (ma kicserélte a telekom a dobozkáját), router ugyanaz 3011. Múlt héten frissítettem és lehet ennek a folyománya, hogy eldobja a kapcsolatot. Fix IP címük van, előtte nem igen bontott le a kapcsolat több napig.
Nem vagyok biztos benne, hogy csak a frissítés az oka, még kicseréltetem a patch kábelt a router és a telekom doboza között, hátha takarítottak és megmozgatták, érintkezési hiba van.
A PPPOE felépülése után a kapcsolat eldobása lehet 10perc és több óra is.
A másik ügyfélnél is 3011 van, ott digi, ott az eldobálás sokkal ritkább, max napi 1x, de eddig ez is kb heti 1x volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest