Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10800) Alteran-IT válasza bacus (#10799) üzenetére


Alteran-IT
őstag

Azért az olvasással remélem nincs gond, mert ehhez a szakmához bizony kell. Nem írtam sehol hogy szar a ROS, főleg hogy androiddal, illetve Linux-al tökéletesen működik, csak Windows-al nem, bár ezt többször is leírtam, egyébként pipa ide vagy oda, már vagy 100 variációt kipróbáltam és semmi, ezek után kezdtem a Windowst is állítgatni, de azzal sem mentem semmire, de ha a pipákon kívül van más javaslatod is, akkor szívesen hallgatom.

Nem a munkával van a baj inkább, hanem az ár/minőség aránnyal, egy pipáért ennyit elkérni ... hát inkább hagyjuk, maradjunk annyiban hogy nekem nem lenne pofám.

(#10795) E.Kaufmann: Már egy ideje én is fontolgatom az OpenVPN-t, csak ugye eddig úgy voltam vele, hogy ha meg lehet oldani külön kliens szoftver nélkül és mégis csak egy normálisabb VPN-el, akkor megoldom úgy, de tényleg már nem tudom hogy hány megoldást/konfigurációt kipróbáltam meg ugye hány videót megnéztem és újra felkonfiguráltam az alapján a VPN-t és a vicces az, hogy másnak működik (mondjuk nem mai videók, illetve cikkek), nekem nem és egyszerűen nem tudom mire fogni. Még a vírusírtót is kikapcsoltam, sőt ki is léptem belőle (KTS) és mégsem megy, erre meg azért vetemedtem, mert volt hogy valamelyik vírusírtó és egyben tűzfalszoftver (talán F-Secure) megfogta a kifele menő PPTP-t, de itt a PPTP megy, csak az L2TP/IPsec nem megy sehogy sem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.