Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Az önkormányzatot csak viccnek írtad ugye?

Nem ismerek minden önkormányzatot, de amelyiknek ismerem az informatikusát és az elmondását az informatikai rendszerről, ott biztos nem volt hitelesített semmi, amikor Julika új számítógépének húztak egy új UTP-t, mert átköltöztek egy másik irodába. Aliexpress-ről vett magának pár dodóért egy gagyi szart, és nézte a 8 világító zöld ledet.Én életemben talán kétszer használtam ilyen profi mérő berendezést (akkora táskában, hogy belefért volna 1 heti cuccom a Balatonhoz), az egyik amikor egy irodának az üzemeltetését vette át a cég, amikor ott dolgoztam kezdőként és fel kellett mérni a meglévő számítógépes hálózat állapotát. Volt jegyzőkönyv meg minden, fél napot eltöltöttem 50 végpont kimérésével és dokumentálásával.
Kétféle hiba volt. Az egyik amikor konkrétan elkszakadt a kábel oda húztam másikat, a másik amikor rossz volt a bekötési sorrend, ezt gyorsan lehetett javítani vagy a fali aljzatban vagy a patch panelen. A felét nem értettem annak, amit kiírt a műszer, de miután ezeket javítottam minden teszten zöld pipát kaptam. A mérnök úr meg megkapta a halom papírt, meg egy Excel táblázatot amit kitold magából az eszköz a zöld pipákkal, megnézés nélkül aláírt, pecsételt és ennyi volt a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold