- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
válasz
dragonfx #11603 üzenetére
Igan, intettem, hogy mehet. És a rendőr ment is.
De ha ki kellett volna szállnom a kocsiból és odamenni a rendőrhöz, hogy fogja már meg a parasztját, azt is megtettem volna. Tudod miért? Mert szeretem az ilyen kis egohuszároknak letörni a szarvacskáját.
Ismerhetnél már annyira, hogy nem leszek képmutató soha. Ha valahol szabálytalankodok, akkor azt le merem írni. De tényleg odafigyelek, minden táblára, a többi autósra, többször vagyok előzékeny, mint voltam és jobb érzéssel vezetek mióta úgymond lehiggadtam. Nem mondom azt soha, hogy ha úgy adódna, hogy azonnal meg kell fordulnom egy záróvonalon és nem jön senki akit akadályoznék vagy veszélyeztetnék, nem tenném meg. Ott az aktuális helyzetben eldönteném, hogy az első keresztutcába bekanyarodva fordulnék-e meg vagy csak simán az úton. De már valószínű hogy az első eset lenne, mert tudod fontosabb számomra az a tudat, hogy tuti nem kapok csekket, mint sem az, hogy bennem motoszkáljon mi van ha....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged