- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Ghoosty #62311 üzenetére
A logikád alapján, feltételezve hogy ez csak így lehetséges, ha megáll egy kosaras emelővel fél órára a lámpát szerelni a záróvonal mellett az egység, és kiszáll egy ember egy piros/zöld táblával, majd elkezd nekem integetni, hogy kerüljem ki, akkor nem kerülhetem ki, mert ő nem rendőr, és ő nem írhatja felül az útburkolati jelet, csak a forgalom haladását irányíthatja?
Egyébiránt a kikerülésre:
35. § (1) Az úttest menetirány szerinti jobb oldalán álló jármű vagy ott levő egyéb akadály melletti elhaladásra (kikerülés) a 34. § (1)–(5) bekezdésében foglalt rendelkezéseket kell – értelemszerűen – alkalmazni.
(2) Az olyan megállóhely előtt, amelyben villamos áll és az utasok fel- és leszállása az úttestről, illetőleg az úttestre történik, meg kell állni és továbbhaladni csak a villamos elindulása után szabad.Talán a magadfajták miatt van az értelemszerűen szó beleírva, mint ahogy írtam, az sincs benne, hogy nagyméretű járműszerelvénnyel kanyarodáskor átléphető a záróvonal, holott értelemszerűen át kell lépd, mert nem tudsz bekanyarodni.
Sajnos édesapám halála után elajándékoztam a legtöbb könyvet, amit nem ő írt, így már nincs meg az a 600 oldalas kresz jogszabály értelmezése könyv, amiből tanította 30éven át a szegedi trolivezetőket, csak azokat a tankönyveket tartottam meg amiket ő írt. De keresem, hátha csak elraktam, abban voltak ilyen jogszabályi értelmezések benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen egeret válasszak?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest