- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
15500 - 15401
62706 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pópa
senior tag
-
Snoop-y
veterán
-
plömplöm
őstag
egy ilyen 12-egy-tucat cikkel szted ki foglalkozik? így ebben a formában "alaptalan vádaskodás", de ha van egy felvételed, amint olvasható rendszámú gk elhúz a zebrára lelépett akárki mellett, esetleg még rá is dudál, az talán már egy picit komolyabb dolog.
nem véletlenül írtam hogy 4-5 emberes a dolog, mert az ilyen állatok ellen védekezni is kellhet adott esetben, de egy magamfajta 60kilós póznaemberből is elég lehet már ennyi lebeszélni a pofozkodásról. egy minidv kamera akad sztem manapság már sok családban, pld nekünk is van, már csak a személyzet kell hozzá. és ha az ember a gyerekét érzi veszélyben, akkor sztem ennyi "szabad idő" is tud kerekedni. nem kell rákiabálni a faszjankóra, meg öklöt rázni, vagy szájról olvashatóan felvilágosítani az anyukája foglalkozásáról, elég kedvesen integetni neki a kamera mellől. szerintem. -
zsolt1129
addikt
Ma Győrött voltam. Képzeljétek,csak állok a piros lámpánál,mögöttem egy Ford transit. Időközben meggondolta magát hogy ő mégsem ebben a sávban akar maradni.Elkezd tolatni,igenám szépen beletolatott a mögötte levő autóba.
Jövök hazafelé,egy sorompó nélküli vasúti áttjáróhoz érkezek,aminek a lámpája épp pirosat mutatott.Megállok és várakozok. Látom ám hogy szemből nagy sebességgel érkezik egy autó,ami szószerint körülnézés nélkül áttszab a piroson. Szóval 100km megtétele után is nagy élményekkel gazdagodtam. És nem tudom megérteni hogy miért kell átthajtani egy vasúti áttjárón tilos jelzés ellenére,és 5 perc (talán kevesebb) miatt kockáztatni saját illetve mások testi épségét.
-
Winner_hun
félisten
-
plömplöm
őstag
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
-
Flashcash
Közösségépítő
-
fekeandras
őstag
És ahogy a buzi gyerek végig síkítozta a1/4 mérföldet a corvette-ben azon kész voltam.Giga-Mega-Ultra LOL!!!
(csak azt nem értem miért hívatja magát Szonjának egy "férfi").Pópa: A birka gázolás egyáltalán nem volt vicces.A hülye béna idióta köcsög, hogy vigyorgott utána...
Büszke lehet rá az a jó édes anyja. 
-
dokar
addikt
-
fekeandras
őstag
-
brd
nagyúr
Tény, hogy vannak valóban ilyen hülyék, én mégis azt gondolom, hogy itt is, mint a Győzike só'-ban, az összes jelenet, ha nem is pontról-pontra, de alaposan koreografált...
-
Pópa
senior tag
Béla úr, meg a birkák....
Első pár résznél nem hittem el, hogy ezek rendesen ki vannak engedve a forgalomba. És tényleg. A lakókocsis epizód, illetve a birkagázolás volt a legjobb. Tavaly ment, jókat röhögtem. -
zsolt1129
addikt
Ha ezek a közútra merészkednek,és valaki felismeri őket szerintem golyó....
Egyébként sok szitu megjátszott,és túlkapott.... -
Ebit
addikt
"Az egyedi fűtéssel kizárólag füstgázt kibocsátó berendezéssel rendelkező lakóházakban a megfelelően karbantartott tüzelőberendezésekben csak az arra a berendezésre engedélyezett tüzelőanyagot szabad elégetni."
Az a probléma vele, hogy önkormányzat hatáskörébe tartozó szabálysértésről van, szó,elég nehéz bizonyitani,tettenérés lenne rá a megoldás, de ezek a szomszéddal kapcsolatos, dolgok , mindkét félre visszaütnek,szerintem hatósági úton jó megoldás nincs.
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
ááááá
ez az ember hivatásos munkanélküli.... büdös neki a munka
a felesége leszázalékolva, vágja ő inkább az erdőt.. 2 fia nemtom miért nem vezeti már be a gázt, azok csak dolgoznak már..
mi meg inkább keresünk telket építkezni valami félre esőbb csendesebb helyen..és két házzal arrébb egy ugyanilyen..
3 kisgyerekkel -
lorcsi
veterán
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
Ebit
addikt
A szálló por fogalmi meghatározását, már korábbi hozzászólásomban leirtam. Megjegyzem, hogy egy több ismeretlenes egyenletből, kiragadni egy meghatározatlan mennyiségű alkotórészt/korom/, érdekes, bár politikusok esetében, sajnos ma már megszokott dolog.
A helyzet értékelésekor figyelembe kell venni, ahol lehetséges, visszaálltak, hagyományos fűtés módra/fa, szén, olaj/, aminek magasabb a károsanyag kibocsájtása.Miskolc cikk: [link]
Kik felelősek a szmogriadóért?
[link]A huszonhét EU tagállamból huszonötnek nagy kihívást jelent a PM10-re vonatkozó határértékeknek való megfelelés; ezek az államok a területüknek legalább egy részén túllépik az említett értékeket .2008.április
Mellékeltem egy másik cikket, ami megerősiti a korábban leirtakat, és külőn figyelmedbe ajánlom a 2. generációs agro üzemanyagokat, amik szintén egy lehetséges megoldás a környezetvédelmi értékek, csökkentésének irányába.
-
fekeandras
őstag
A sofőrök c. műsor néhány jelenete.Az elején könnyes szemekkel röhögtem rajtuk, aztán belegondoltam, hogy bármelyikük akármikor szembejöhet velem az úton és lefagyott a vigyor a képemről.
Ennyire senki nem lehet béna! Vagy mégis?
-
dokar
addikt
na ma voltam budán, az onkológia fölötti emelkedőkön jó volt közlekedni. de páran nagyon szenvedtek. egyébként innen üdvözlöm azt a kedves rendőrt, aki miatt majd' vészfékezésre kényszerültem a csúszós M7-esen, mert lusta volt használni a megkülönböztető jelzését az észtelen száguldozásához. nem lett volna jó keresztbe állni a pályán.
-
Integra
titán
-
Szplöttyy
senior tag
Fú, ma de durva volt... Itt az utcánkban, meg mindenhol a járda és az útest is egy jégmező volt...de tényleg...végig jégvolt(el is borultam
) gyalog mentem, mikor jött egy Opel Astra F, kb 10-el mehetett, de nem is tudott többel, mert egyből epörgöt a kereke amint gyorsítani akart. Fiat Scudo meg dombról lefelé kb 20-al olyan 15méteres fékúttal...Nagyon durva volt, gyalog a 3perces utamat, majdnem 20perc alatt tettem meg. Főút már okés volt 
-
zsolt1129
addikt
Én még nem láttam. De az büntet
Mire hazaér levásik felniig a gumi. -
Pópa
senior tag
Múltkor olyan jót röhögtem a híradón

Egy fazon /még a szmogriadó előtt/ kérte meg a lakosságot, hogy:"" dízel üzemű autójukkal, és a nagy teherjárművekkel, amik különösen károsak, inkább ne közlekedjenek, vagy ha mégis, akkor válasszanak tömegközlekedést... """
Kérdem én, akkor a 40 tonnás szerelvényemet a rakománnyal együtt pakoljam át buszra/metróra? Miért kell olyan szinten általánosítani, hogy az már szinte nevetséges? Miért vagyok károsabb a 2 éves 1.9-es TDI octáviámmal, mint a páros rendszámos 30 éves zasztavával pöfögő nyugdíjas?
Nem. Ez túlzás.
-
dabadab
titán
(Sokat segitene am az irasaidon, ha az irasjeleket nem random hasznalnad
)Biztosan tudod, hogy mirol van szo?... Az elmult napokban Budapesten hatarozottan a szallo por (aminek a korom is a resze) miatt volt szmogriado.
(Egyebkent azert altalaban is megkerdeznem, hogy mennyire tudod, hogy mirol van szo, mondjuk pl. azok utan is, hogy bedobod, hogy a BMW motorjai reszecskeszuro nelkul is hozzak az EURO5-ot, aztan belinkelsz egy cikket, amiben ott van, hogy ezek reszecskeszuros motorok.)
-
AMD Power
titán
-
Ebit
addikt
Hagyomanyosan viszont a korom (emiatt volt most szmogriado,
Nem a szmog riadó magyarul inkább füstköd riadó nem, csak emiatt volt, a kiindulási pont
a kedvezőtlen meteorológiai viszonyok között, több forrásból származó szennyezőanyag-kibocsátás következtében a légszennyezettség tartósan és nagy területen elérheti vagy meghaladhatja egy vagy több légszennyező anyag tájékoztatási, illetőleg riasztási küszöbértékét (szmoghelyzet); ""A szakirodalomban London típusúként nevesített téli szmogért ugyanis a közúti forgalom szerény mértékben /nagyvárosban max 30%//kárhoztatható. A levegőben ilyenkor nem a belső égésű motorokban termelt különféle gázok aránya lépi túl az egészségügyi határértéket.A gépkocsik egy szmogmentes téli napon a légszennyezés kevesebb mint harmadát termelik."
Az autók valóban szennyezik a környezetet eltérő mértékben, főleg ha átnézzük a hazai gépkocsipark környezetvédelmi szabványnak való megfelelését, viszont a közlekedés miatt szükség van rájuk, ugyanúgy, mint a mi éghajlati körülményeink mellett, a megkőzelitőleg féléves időtartalmú lakás, intézményfűtésre.
-
fekeandras
őstag
-
dokar
addikt
-
dabadab
titán
Namarmost, legfokepp azert nehez osszehasonlitani a dizelt meg a benzint, mert tok mas jon ki beloluk. Ez a tablazat a CO2-t mutatja, ebben vmivel jobb a dizel, ami a globalis felmelegedes-para miatt mostanaban eleg sokat nyom a latban. CO-ban szinten jobb a dizel, de ott sokkal. Hagyomanyosan viszont a korom (emiatt volt most szmogriado, amugy meg rakkelto es altalban is csunya dolog) es NOx (na, ebbol meg a savasesok lesznek) kibocsatasban a dizelek rettenetes eredmenyeket ertek el. Elobbit kb sikerult tobbe-kevesbe helyrepofozni a nagynyomasu common rail rendszerekkel meg a reszecskeszurokkel (bar ez meg mindig nem szeriafelszereltseg egy csomo dizelen
), a NOx rendbetetelen meg most dolgoznak adalekanyagos katalizatorokkal (mas kerdes, hogy mire fog ez megjelenni a dizel Swiftekben meg Corsakban). -
dragonfx
veterán
mind2 káros, de a dízel károsabb látszatra és szagra is.aki nem hisz járjon utána.

-
Mr X
veterán
-
KrAt
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem ezt a táblázatot kéne megnézzétek. Én úgy látom,hogy ugyanakkora köbcentis autók dieselben kevesebb károsanyagot juttatnak a levegőbe, mint a benzinesek. Nem hiszem,hogy a többi gyártónál is nagyon eltérne.
És én nem vagyok elfogult. Minkét fajtát szeretem, mindegyiket az előnyéért...a benyást a fíílingért amikor felpörgetem, a dieselt a mérsékelt fogyasztásért.

-
KrAt
veterán
Érdekes volt, jöttem át egy felüljárón (nagysándoron erzsébeten) hát erőteljesen pakoltam vissza a sebességeket, hogy a motorfék fogja
Amúgy nem vészes, itt nálunk a parkolóban csúszik mint a fos... -
Ebit
addikt
te valami fizetett dízelbérenc vagy?
Nem , csak szeretem a tárgyilagos véleményeket több szempontból megközelitve.
Személyeskedned talán máshol,és mással kellene.
beszélgetni kéne pár szervizessel
Gondolod, hogy szükséged van rá ,kérdezzél nyugodtan.
Javaslom, az általam idézet hozzászólásokat szövegkörnyezetében, olvasd el.
persze ilyenkor mindegyikőtök a homokba dugja a fejét és mutogat mindenre meg mindenkire, csak tükörbe nem néz, érthető. én meg nem kapok az utcán levegőt már ezektől a csodatraktoroktól, mert szétkaparja a torkom és a tüdőm.
Örülők, hogy te ezt ismeretlenül eltudod , dönteni.
-
Ebit
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
-
dokar
addikt
-
AMD Power
titán
Nem akartam ma kocsiba ülni de még is kell. El kell vinnem este a bátyámat a szerelőhöz ahol az autója van... Majd szépen lassan..

-
t1
veterán
-
dabadab
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Ebit
addikt
Jelenleg, csak ezt a magyar nyelvű cikket értem el:
BMW 7es 730d - 750i - 750Li - 740i - 740Li EU5
BMW 5-ös (Limousine/Touring) 520d 130 kW EU5
BMW 3-as (Limoousine/Touring) 330d 180 kW - 320d 130 kW - 318d 105 kW EU5
BMW 3-as (Coupé) 330d 180 kW - 320d 130 kW EU5
BMW 1-es (5-/3-ajtós/kabrió) 120d 130 kW - 118d 105 kW EU5
BMW 1-es (Coupé) 120d 130 kW EU5
BMW 3-as 330d (Limousine - Handschaltung) 180 kW EU6 -
Integra
titán
te valami fizetett dízelbérenc vagy?

ne alázd már magad
az, hogy régebbi típusok mit tudnak, egy dolog.
ettől még az általad sztárolt megalomán motorral szerelt autók sem jobbak, mert ugyanúgy ömlik belőlük a finom por. igen a dízelekből. adblue meg szűrő és a többi parasztvakítás ide vagy oda (beszélgetni kéne pár szervizessel, hogy gyakorlatban mi is az igazság, mert marketing hablababla az van..).
persze ilyenkor mindegyikőtök a homokba dugja a fejét és mutogat mindenre meg mindenkire, csak tükörbe nem néz, érthető. én meg nem kapok az utcán levegőt már ezektől a csodatraktoroktól, mert szétkaparja a torkom és a tüdőm..
áruld már el mi a környezetbarát 2008-ban egy közel 2 tonnás autóban 3 literes dízellel? ne szédíts már..
mit találtak ki? semmit sem, tények vannak, amiket már nagyon sok éve mondanak, csak most éri el a dízelek aránya azt a méretet, hogy itthon is egyre komolyabban elkell kezdeni foglalkozni a kérdéssel... nyugat európában már nagyon komoly gondok vannak a dízelek térnyeréséből a finom/szálló por miatt..
az, hogy te mit akarsz észrevenni, meg mit nem, ez meg egy megint másik dolog. -
Versus82
aktív tag
-
dabadab
titán
-
Versus82
aktív tag
-
dokar
addikt
-
Versus82
aktív tag
-
Ebit
addikt
A "parasztvakitás" ott kezdődik,hogy sok jelenleg forgalomban lévő autó, az alacsonyabb normát sem tudja teljesiteni,valamint a rendszeres karbantartást, beállitásokat sem tartják be, ez jellemző az autók nagyobb részére.
A dolog pikantériája laikusok számára kitalálták, hogy a diesel motorok, jobban szennyezik a levegőt.
Mindegyik szabvány csak annyit ér, amit betudnak belőle tartani. -
dabadab
titán
-
dabadab
titán
-
Versus82
aktív tag
-
Integra
titán
-
Versus82
aktív tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
dabadab
titán
"A BMW-nek a legújabb motorja 2008-as tervezés, kiegészitők nélkül is tudja."
Ize, a BMW-nek csak reszecskeszuros dizelei vannak. Vagy lattal valahol valami tesztet, ahol levettek a reszecskeszurot az autorol es anelkul is megmertek a kibocsatasat?... (Egyebkent melyik uj motorokrol van szo? Mert a 18d meg a 20d az, ami EU5, viszont ugy tudom, hogy 2008-ban a 23d volt uj, az meg EU4).
-
Ebit
addikt
A BMW-nek a legújabb motorja 2008-as tervezés, kiegészitők nélkül is tudja.
A részecskeszűrős megoldás lényege, hasonlóan a katalizátor létrejöttéhez,alkalmazásához hogy a meglévő motor paramétereit utolagos beépitéssel tudja javitani.
Jelenleg alkalmazott elektronikus motorvezérlés, változtatásán keresztül is, hatékonnyá tehető a részecskeszűrő üzemeltetése, valamint a telitődése esetén, való/tisztitása-regenárálása/, és azért már forgalomba lévő tipusoknál, is alkalmazzák, főleg a franciák több éve.Természetesen, az új, motorfejlesztési irányzatok jöttek létre a még nagyobb befecskendezési,nyomások alkalmazásval, mert elsősorban a korom képződését leginkább az üzemanyag nagyon finom elporlasztásával lehet csökkenteni.
-
Versus82
aktív tag
1 flakon jégoldót kinyomtam mire le tudtam bontani kocsiról a jégpáncélt. durva.
-
dabadab
titán
-
Ebit
addikt
Dieselekben is van katalizátor, valamint egyéb kiegészitő megoldások is, az emisziós értékek javitása érdekében.
Amire te gondolsz az a részecskeszűrő, ez a régebbi tervezésű motorok esetében, biztosithatja az EURO5 környezetvédelmi szabálynak való megfelelést.
A só helyett is kitaláltak, néhány helyen egyéb környezetbarát megoldást.
-
zsid
senior tag
Lehet hülyeséget írok,de a dízelekben koromszürö szokott lenni,nem katalizátor.
Szigetszentmiklós és környéke rommá fagyva. Kamionnal élvezet a tükörjégen 10zel gurulni... Az egyik üzemben arra sem voltak képesek,h magultól felsózzák az üzem területét. Én szóltam nekik,miután 20 perc alatt nem tudtam 50 métert megtenni... Szánalom
-
Ebit
addikt
A füstködriadó egy kicsit más megközelitésben.
"Szakértők szerint a fővárosi döntéshozóknak meg kell fontolniuk azt is, hogy milyen típusú szmognál rendelnek el közlekedési korlátozást. A szakirodalomban London típusúként nevesített téli szmogért ugyanis a közúti forgalom szerény mértékben kárhoztatható. A levegőben ilyenkor nem a belső égésű motorokban termelt különféle gázok aránya lépi túl az egészségügyi határértéket. Ez sokkal inkább a Los Angeles típusú nyári szmog sajátja.
A téli szmogért a szálló finom por a felelős. Ennek döntő hányada azért kerül a levegőbe, mert Budapest a legkevésbé sem tiszta város. Hogy mennyire nem, azt egy alapos autómosás és néhány kilométer autózás után még tiszta időben is meg lehet tapasztalni.
A gépkocsik egy szmogmentes téli napon a légszennyezés kevesebb mint harmadát termelik. Ennek döntő hányadát is a sárga matricáról felismerhető környezetszennyező modellek - a katalizátor nélküli dízelek, például a BKV autóbuszai - pöfékelik ki. Az egészségügyi határérték alatt maradó káros anyagok több mint kétharmada a lakosság, az ipari szennyezők, az erőművek kéményeiből szóródik szét. Szmog pedig jobbára akkor alakul ki, ha ezek a szennyezők valamiért a szokásosnál több káros anyagot eregetnek a levegőbe, és a kedvezőtlen időjárás miatt Budapest levegője nem cserélődik."
-
tomcsi23
veterán
Na, Dragon, tolod neki?

-
zsolt1129
addikt
-
dokar
addikt
-
zsolt1129
addikt
-
dokar
addikt
-
zsid
senior tag
-
Integra
titán
-
Szplöttyy
senior tag
-
AMD Power
titán
-
Zolás
addikt
Én is én is. Már alig várom hogy kilinccsel előre mehessek 17méter hosszan
Viccet félretéve egyenlőre azt sem tudom hogy megyek el a nagyverdáig itthonról. Melóhelyen említettem hát igencsak csodálkoztak. "Oké hogy jeges az út de te autóvezető vagy nem???" Vazze nekem se megy jégen. De ha sikerül akkor magamra foghatom hogy a jég hátán is "meglép" a verdával
Jégre kutyaszán kell nem lóerő
Ja és persze vidékre megyek időre. Nehogy izgalom nélkül maradjak egy napra se 
-
Ebit
addikt
-
zsolt1129
addikt
-
raczger
őstag
-
zsid
senior tag
-
AMD Power
titán
-
zsolt1129
addikt
-
Integra
titán
a 10es utat is megfúrták ezek a marhák.
a lakosság is elfogadta a terveket, ők meg nem.
igaz, nem laknak ott... -
AMD Power
titán
-
Ebit
addikt
-
zsid
senior tag
-
fekeandras
őstag
Hát igen.Valóban "kicsit" átgondolatlan az egész.Aztán épp az esti híradóban néztem amint egy alkotmányjogász arról nyilatkozott, hogy szmogriadó ide-oda ha valakit megbírságolnak azért mert tiltás ideje alatt használta az autóját az alkotmányellenes.Hiába hozták meg a törvényt előbb módosítani kellett volna a kreszt vagy valami ilyesmi volt a lényeg.De majd mindjárt pontosan utánnaolvasok.
Kicsit elkapkodták a dolgot úgyhiszem ... -
törölt tag
Ezekről az emberekről beszélni sem érdemes. Ál-célokért ál-kampányok folynak, a háttérben gusztustalan lobbikkal. Az egész társaságot le kellene dobni Argentína közepén egy marhanagy esőerdőben, hogy "neszebazdmeg, itt nincs légszennyezés". Aztán ott legyenek nagyfiúk.
-
törölt tag
Többen ellenérzésüket fejezték ki, amikor az autósok terheit állítottam szembe az autó nyújtotta előnyökkel, és a szmogriadó korlátozásokkal.
Félre értés ne essék: összességében nincs bajom a szmogriadó létével. Sőt, felőlem permanensen minden hónapban lehetne tartani egy 6-8 napos ciklust, amikor felváltva közlekedhetnek az autósok. A problémám azzal van, hogy ez is magyar módra lett megcsinálva. Átgondolatlanul, inkorrekten, fatökűen, érdemi eredmény nélkül. Ugyanis a szmogriadó célja a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ezt ez a szabályozás nem éri el. Viszont újabb lehetőségeket nyit a baszogatásra. Nekem ez a bajom.
A vonatkozás meg megint botrány,ugyanis tekintsünk egy páratlan számú napot:
- Az 1.4 turbódízel nem közlekedhet, páros a rendszáma
- A 3.0 turbódízel igen, mert a forgalmiában Euro V plecsni van, mindegy mi a rendszáma
- A Smart FT, a Honda City a viszonylag tiszta motorjaikkal baszhatják, páros a rendszám
- A Wartburg, ha páratlan a rendszáma, mehet
- Az IFA is
- A Lexus LS600h is, habár abban egy V8 dolgozikA BKV gépparkjáról ne beszéljünk, a rendőrök a fokozott ellenőrzés mellett többet autóznak. A politikusokra ez sem vonatkozik.
Ez mind-mind azt támasztja alá, hogy a célt ugyan nem értük el, de lehet büntetni.
-
fekeandras
őstag
Emlékszem két éve foggal körömmel hadakoztak a kamionok ellen.Ki akarták tiltatni a városból mindet (Ezek azt hiszik nagy öröm végiglavírozni a délutáni csúcsforgalomban a belvároson egy XY tonnás nyergessel vagy mi?).De az akkori M0 tervezett nyomvonal ellen meg lépten nyomon aláírást gyűjtögettek.Minden településen kampányoltak ellene.Abszurd az egész szervezet.
-
Versus82
aktív tag
én is ott láttam sztem. és 10 percig röhögtünk

Új hozzászólás Aktív témák
-
15500 - 15401
62706 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Büszke lehet rá az a jó édes anyja.

)

Jégre kutyaszán kell nem lóerő