- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
16000 - 15901
62706 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Csak egy kis kötekedés:
Miért lenne jobb sofőr egy motoros. Azért, mert tud motorozni (ami itt annyit jelent, hogy nem taknyol el vele egy sima fékezés közben), egyáltalán nem biztos, hogy autót is rendesen tud vezetni. Miért függne össze a kettő. Kicsit itt azt érzem, hogy a "motoros felsőbbrendűség" szólt belőled.
Ugyanez vonatkozik a KRESZ ismeretre is. Miért ismerné jobban? Azért, mert a nagymotorosnak van mellé egy B-s jogsija is? Ez nem jelent semmit. Továbbá a KRESZ-t nem ismerni kell, hanem alkalmazni.
Az a 10% saját hibás motoros-baleset meg sokkal nagyobb százalék is lehetne, sok esetben az autós menti meg a motorost a balesettől, ami miatta következett volna be.
Lehet itt tiltakozni az általánosítások ellen, de tény, hogy a sportmotorosok jelentős része nem tud-nem akar normálisan közlekedni (a jelen levők kivételek, mint mindig).
-
dragonfx
veterán
összefüggő kocsisor esetén semmit nem tudsz tenni ilyen helyzetben a mentőnek tudnia kell adott helre melyik a legforgalomtalanabb út, dugóba minek megy be.
ha lemész az útról ne ér smemit a szembejövőnek is le kell mennie úgy fér el de valszeg útolér egy következő sort ha növeli sebbességét....
én nem fékeztem volna, kiteszem indexet, előzzőn ha tud, én sehova nem tudok se oldalra se előre menni gyorsabban....
ha van hely félrehuzodok és beállók mögé
...ha nincs hely marad a fenti.sebbeség növelni előtte necces ez akadályozás....mert őt elengednék előre téged nem. -
Kevo
tag
őrült motorosok - Jó estét! Engedtessék meg, hogy bemutatkozzak: én is egy "őrült motoros" vagyok, mert egy motoros ugye csak idióta lehet, ez köztudott... a sportmotorosok legalábbis mind elmebetegek (így persze én is), ez szintén köztudott. Az a szép, hogy az autósok 90%-a ezen a véleményen van mint Te (remélem tegezhetlek), miközben a motorosok 99%-a kategóriákkal jobb sofőr, mint az autósok, arról nem is beszélve, hogy a KRESZ-t a motorosok döntő többsége megintcsak kategóriákkal jobban tudja, mint a "csak" autós társai. A képekből mellesleg nem kérünk, köszönjük. Érdekesség képpen: a statisztikák szerint (egy jogvédő szervezetnél dolgozótól hallottam) a motoros balesetek kevesebb, mint 10%-a történik a motoros hibájábó és elenyésző a műszaki hiba ia...hogy mi a maradék százalék: autó + kritikán aluli útminőség. Hangsólyozom, nem én találtam ki. Ne az alapján ítélkezetek kedves autósok, hogy van pár idióta motoros (mi sem szeretjük őket, mert ránk is, motorosokra a legveszélyesebbek), mert a motorosok többsége nem újgazdak, agyatlan idióta, hanem felelős emberek, akik keményen dolgoznak, otthon szerető férjek/társak, apák. Mikor csináltam a jogsit elsősorban nem a sebességtől óvtak az oktatók, hanem a rossz utaktól és a figyelmetlen autósoktól...elgondolkodtató

u.i.: nem provokálni akartalak sem Téged, sem pedig mást, csak kicsit védem a "magunkfajtát" is.
Üdv:
Egy "őrült" motoros

-
Integra
titán
nem az a baj, hogy előtte ment, de ha már fosik, hogy letrafizzák akkor valóban álljon már meg, vagy éppen hagyja le a mentőt és simán letud állni nyugodtan egy biztonságosnak vélt szakaszon jobbra indexelve a féklámpán állva. pont a legrosszabbat választotta. és azért választotta a legrosszabbat, mert ő nem mert többel menni, a mentőnek pedig lehetett volna büntetlenül. ügyetlen volt.
-
dokar
addikt
-
Pacák
senior tag
Hogy el ne felejtsem otthon feltenni a képet, inkább lökök ide egy hozzászólást, hogy meglegyen a topik. A téma: túlméretes amcsi pickup versus lakótelepi parkolóhely Budaörsön.

Ja a másik díjnyertes, akiről már nincs képem: egy Mercedes teherautó hátul két sittes-konténer egymásba csúsztatva - tegnap délután padlógázzal jött végig Budaörsön, a Baross utcán, a Pannontól, az Auchan mellett végig a körforgalomig. A volt Marteen's étteremnél van egy kis megtörés ebben a nyomvonalban, ott eléggé érdekesen vette az akadályt a csóka, de így is nem kicsit lengett be az egész jármű, szerencsére nem jött senki a szembejövő sávban, mert simán legázolta volna, annyira átsodródott... Csak tudnám, hogy hová igyekezett - a temetőbe?

-
Versus82
aktív tag
hát igen, a baromarcúak nap mint nap köztünk járnak: [lmit_tegyek_ha_jon_a_mento?]
"Ha szabad előttem az út, vagy már a sebességhatáron járok akkor odalépni neki amennyire tudok, majd amint buszöböl/parkoló/szélesebb út jön félreállok, hogy lehetőleg lassítás nélkül el tudjon mellettem menni. Na, ebben a hitemben ingatott meg pár napja egy mentőautó."
Ez gondolom ugyanaz az a típus amelyik azt hiszi, hogyha ő kirakta az indexet valamerre, akkor neki automatikusan elsőbbsége van és arra rántja rá akira akarja . (igaz a másik már hamarabb kirakta és már előzésben van - de hát megmondta a paraszt: nem kell itt száguldozni)
-
frame>24
addikt
Megjött a meleg idő, az őrült motorosok egyből ki is ficcentek a szabadba, többek közt a szerpentinekre is!!!
Először azt gondoltam, büntiből és figyelmeztetésből belinkelek pár sokkoló képet a "száguldó donorokról", ahogy a sebészek nevezik őket, de inkább nem.Watch out for potholes!
-
Integra
titán
[link]
"Az egymásnak ellentmondó rendőrségi adatokból nehéz kihámzni, hogy a városban nagy felzúdulást okozó figyelőkamera mennyi pénzt hozott."én nem értem mit olyan nehéz megállapítani, megnézik, hogy hányszor fotózott a rendszer üzembeállítás óta, felszorozzák 100ezerrel és megvan az eredmény. 3 egérklikk, mi olyan nehéz ebben? megint mismásolnak és valahova folyik el a pénz.
mert útfelújításba biztosan nem... -
Integra
titán
-
Gambit
őstag
"Valaki megmagyarázná nekem?"
Én megpróbálom. Ez szerintem egy olyan ember autója, aki Tennesse államban vizsgáztatta le, ahol asszem a helyi törvények szerint elég csak hátulra rendszámtáblát rakni. Így ott egy rendes Tenesse rendszám látható. A fennmaradó első helyre pedig egy "poén" rendszámtáblát rakott, "AREA51" felirattal, ahol a legenda szerint az amerikai Alienvizsgáló központ található. A magyar mozgáskorlátozott igazolványt pedig ugyanúgy pénzért vette, ahogy a Porsche Cayenne-nel szerencsétlenkedő sorstársai.
Egyebet nem tudok elmondani.
-
dokar
addikt
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
dokar
addikt
gázelvétel után durván alákapott a szél az autónak és ilyenkor úgy viselkedik az autó, ahogy akar. igazából nem volt ideje észbe kapni a manusnak. az első másodpercekben szerintem tehetetlen volt, de utána rendesen lekezelte a dolgot. ilyen sebességnél kilinccsel előre autózni valóban izgalmas lehet.

ezt a leszorító erő megszűnését én is tapasztaltam már meg, csak nem ilyen durván. szóval ha mész pályán gyorsan, erős oldalszél van és hirtelen leugrassz a gázról (féket nem nyomsz), akkor könnyen megimbolyog az autó. az ugye bár tény, hogy gázelvételre csökken a leszorító erő. továbbá az is, hogy gyorsuláskor megemelkedik az autó orra, lassuláskor pedig előre billen. tehát pont fordítva kéne működnie. de ha figyelembe vesszük az erővektorokat, akkor már egyből értelmet nyernek a dolgok. van egy szituáció, egy személy autó előz egy kamiont erős oldalszél mellett. amikor mellé ér, akkor a kamion felfogja a szelet, de amikor a kamion orra mellett kilép, akkor hirtelen nagy lökést kap. talán tanítják is, hogy oda kell figyelni ilyenkor, mert veszélyes lehet, de amit nem sokan tudnak, hogy nem gázról kell lelépni kilépéskor, hanem éppen ellenkezőleg gázadással kell fogadni az oldalirányú áldást és ekkor az eredő hatás sokkal kevésbé lesz oldalirányú.
-
SaNyEe
aktív tag
Uhh bakker, azért nem volt egyszerű ahogy megtartotta a sodródó gépet, ha kicsit később kap észbe akkor a füvön kormányozhatta volna ellen a masinát aminek nem lett volna ilyen vége
Azért látszik, hogy nem először került ilyen szituba mert nemigen jött ki rajta a stressz csak fuckfuckfuck
bár a vigyorgás és röhögés a végén talán az volt. -
Integra
titán
-
fullextra
tag
-
dokar
addikt
-
AMD Power
titán
-
Integra
titán
jah, ilyet cimborák is meséltek már jópárat, mikor bevetéskor rossz címet kaptak és rossz ajtót rúgtak be... teljes kalandszettben berontanak, törnek zúznak, szegény papi és mami pisi-kaki egybe.. majd kapják a fülesbe, hogy a másik ajtó.. rohannak ki és rohannak be a másik ajtón. aztán megy a kárszakértő kártalanítani

mondjuk ez akkor nem vicces szerencsétleneknek, de utólag könnyesre röhögtük magunkat egyik-másik sztorin, mert tényleg elképesztő dolgokat műveltek..
-
fekeandras
őstag
-
AMD Power
titán
-
_seth_
veterán
-
AMD Power
titán
-
_seth_
veterán
-
AMD Power
titán
-
_seth_
veterán
-
AMD Power
titán
Tegnap majdnem megvolt életem első balesete. Nem sok kellett hozzá ,hogy kis Clio bal illetve az eleje szarr* törjön.
Békásmegyer kereszteződés. Békásról kanyarodsz rá a szentendrei útra BP felé. 70 év körüli nő mellettem a belső sávba kanyarodik rá szentendrei útra én meg a mellőle a külső sávra. De a kedves idős hölgy már a kereszteződés közebén sávot akart váltani úgy ,hogy én mellette voltam.... Kb 3 cm volt már a Corsa tőlem mikor elrántottam a kormányt jobbra... De jobb "oldali" részen pedig egy nagy lámpa "jelző" fém oszlop. Nagy fék és kb 10 cm megálltam az oszloptól. Persze mindenki dudált mint az állat a nőre de semmi. Ő szépen ment tovább már akkor az "én" sávomban BP felé mintha semmi se történt volna.... Na ettől eldurrant az agyam. Most éreztem először gumi szagot a kocsiban.... Utána mentem és akkor láttam ,hogy egy 70 éves nő... mit tudtam tenni. Elmondtam mindennek majd mentem dolgozni. Ha férfi lett volna akkor elé állok a szentendrei úton és dumáltam volna vele egy picit.
Nem is az volt a bajom ,hogy nem vett észre. Ok nem történt semmi se velem se a kocsival. De meg se állt!! Semmi úgy ment tovább mintha semmi se történt volna.... Attól durrant el az agyam.

-
Winner_hun
félisten
-
dragonfx
veterán
ez egy mocskos lehuzás egyértelmű arra mennek...nagyon egyszerű...valakinek legyen vér a pucájába felmászik..lefujja...és csá ahogy Snoopy mondta..előbb a figyelőt utána a rendes kamerát..lehet játszani ezzel ők fognak beleunni....picit drágább lesz nekik a művelet.
Aki meg nyugis az tényleg kerülje el pesten lesz ilyne én is kerülöm, de ha büntetnek akkor jöna szpré...de amugy ha rámész a másikra szélárnyékba szinte olyna közel akkor hogy fényképzei le megfelelő beesési szögbe na rendszámodat?

-
dokar
addikt
hurrá megint mehetek fel budapestre.
i love dugó & kátyú. -
Integra
titán
-
fullextra
tag
-
Integra
titán
-
fullextra
tag
-
Integra
titán
-
fullextra
tag
Német autó, Nevada rendszám elől, Tenesse rendszám hátul, Magyar mozgáskorlátozott kártya a szélvédő mögött.
Valaki megmagyarázná nekem?

-
Snoop-y
veterán
Majd nálunk is az lesz mint egynémely helyen külhonban.
Ahol értelmetlenül büntetgetnek majd megindul a csiki-csuki. Este kommandóban festékszórózva lesznek ezek a cuccok másnap majd mennek lekaparni este megint lefújják.
Angliában ilyenek hatására pár pénzbeszedési célból letett kamera/trafi meg is szűnt mert nem volt rentábilis az üzemeltetése. -
dokar
addikt
én is elkerülöm, mert láttam olyat, hogy még 6-8s volt hátra, de a manus előtt hirtelen megtorpant az egész sor. berakta hátramenetbe idegességében, de oda nem tudott menni, mert mögötte álltak (passzosan pont a felfestés előtt). szóval könnyen be lehet oda ragadni, ha a hotel előtti parkolóból kijön a helyi járatos busz. ez meg akár 10s-re megállíthatja a folyamatosan haladó forgalmat. ha pedig minden autós kivárna 2 autónyi távolságot az előtte lévő után, hogy ne ragadhasson be, akkor harmadannyi autós megy át egy ciklus alatt, tehát még nagyobb dugulás lesz.
-
t1
veterán
-
dokar
addikt
én ott élek, abban a kereszteződésben nem szoktak balesetek lenni, de ellenben a pár kilométerrel arrébb lévő litéri elágazónál nem történt semmi változás, egymást érik a közúti balesetek, aztán egy nyomorult körforgalmat vagy jelzőlámpát sem tesznek le. nem tudom hova ment el a pénz, de saját meglátásom szerint veszprémben nőt a bűnözés és az utak állapota is az egy évvel ezelőttihez képest siralmas. a rengeteg beszedett pénzből csinálhatnának vmit a rend megóvásának érdekében. nem ott büntetnek, ahol indokolt, hanem ahol a legtöbb pénzt tudják beszedni. hányingerem van tőlük.
btw engem nem büntetttek meg ott, de a lámpás kaland miatt jobban torlódik forgalom, ugyanis sokan megállnak már a zöld lejárta előtt 2-3 másodperccel, biztos ami biztos alapon. -
Integra
titán
-
Ebit
addikt
-
dokar
addikt
-
Integra
titán
-
dokar
addikt
-
Ebit
addikt
-
Integra
titán
-
tomcsi23
veterán
-
Integra
titán
a bolt szerint ez a fajta hólánc jóval tartósabb és erősebb, mint a klasszikus láncszemes hólánc (thulét is árulnak), ráadásul a gumit sem darálja be, és aszfalton is lehet menni vele, folyamatosan feszes. ha kell, úgyis lesz még kettő, de most elég egy pár.
meg vicces lenne, ha ez az awd nem vinné át az autót a káoszon
de jobb ha van a csomagtartóban egy hólánc is extrém esetre. -
tomcsi23
veterán
-
Integra
titán
-
tomcsi23
veterán
-
Integra
titán
-
dokar
addikt
-
Integra
titán
-
dokar
addikt
-
Integra
titán
-
P4czy
csendes tag
-
Ebit
addikt
-
Mr X
veterán
-
Ebit
addikt
-
dokar
addikt
-
Mr X
veterán
Őszintén szólva én a hátsókra raknám. Kisebb az esélye, hogy egyenesen haladva keresztbe állj egy kicsit nagyobb gázadás esetén. Elöl nagyobb a súly, emiatt az első kerekek mélyebben túrják magukat a hóba. Fékezéskor talán így a legjobb. Hegymenetben a hátsó kerekeken van a terhelés, megintcsak oda kell a tapadás.
Maximum kanyarokban kell figyelni az alulkormányzottságra.
-
deicide
veterán
-
lorcsi
veterán
-
deicide
veterán
-
lorcsi
veterán
-
deicide
veterán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
hát ez az..
egy picit tanácstalan vagyok
ez egy állandó összkerék hajtás, 50:50-es első-hátsó elosztással, illetve +10%-os módosítással, szóval semmi ha megcsúszik az első akkor kapcsol a hátsókerékre is történet.
ha az egyszerűbb alap awd lenne, mint ahogy írtam az utóbbi, akkor inkább az első kerekekre raknám. de ilyen awd-nél meg inkább a hátsóra, mivel állandó hajtást kap. -
Integra
titán
-
micro
addikt
Nem értem, hogy az emberek miért az úttestre lapátolják a havat a járdáról?
Reggel a Vörösvári úton jóttm és a külső sávban volt egy jó nagy kupac hó...
-
dokar
addikt
-
Mr X
veterán
Viszont a stabilitásért a hátsó kerekek felelnek. Ezért van indig vita arról, hogy hova kell rakn ia hóláncot.
-
parandroid
félisten
-
dokar
addikt
-
dragonfx
veterán
ma felém is jött egy kék swift többel mint keleltt volna miután leparkoltma látom már csak csuszott és kezdett kifarolni én ott ülök szedelöcködök....hirtelen enm tudtam sírjak avgy nevessek..ott ülök és látom frontba csuszik feléme gy autó....5 méterre tölem betapadt csaka kereke és elhuzta....
A mai hó durva volt egyből letapadt félig ledermedt nem is takarították el normálisan....próbálgattam hát negyedgázon már ment kifelé ahol hó volt..ahol latyak ott fél gázon 1be.....így estére be is fagyott az ajtóm ugy kellett benyulnom belülről kiütni...köcsög 1 idő
....hóra tettem egyik felét akkor is egyből indult elfelé.ledermedt pórhon meg se kellett nyomni csak kicsit megcsavarnia kormányt és annyi már cusszott is egyenesbe tovább..ez már nem vicces kategória nekem se 
15917>>a hajtott kerékre, előre.szeritnme egyértelmű.elírták vagy hazaiakból indultak ki.nem ócsó.
-
Integra
titán
-
t1
veterán
Ma sétálok a posta előtt Veszprémben ( Dózsa városi) kereszteződés, citromsárga 5 ajtós Új Swift, jön a posta parkolóba, jó nagy a padka, nyomja mint a hülye látom, hogy ez itt leszakítja még a futóművet is, első lökös reccsent elöl meg is repedt végig, kiszáll mintha misem történt volna és bemegy a postára.

-
Szplöttyy
senior tag
-
fekeandras
őstag
-
Integra
titán
én igen: looooooossseeeeerrrrrrr

-
fekeandras
őstag
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
Hát nézd... amikor azt látod, hogy az út előtted száraz és hó sincs rajta te mennyivel mennél? Megnyugtatlak mentem már havas és jeges úton is bőven ezzel az autóval és az előzővel is... A másik kettő nem tudom mennyivel ment, hogy be is borult pláne, hogy ők a jeges részig el sem jutottak mindenesetre én megúsztam velük ellentétben ami ha azt nézem, hogy 90-nel mentem utána kb 60-nal értem a jégre és úgy csúsztam ők tuti jóval többel mehettek pláne, hogy ahol ők becsúsztak 1 méter szintkülönbség sem volt az árok alja és az aszfalt között mégis borultak ahol én becsúsztam ott pedig annyi, hogy az árokból nem láttam ki és még csak meg sem dőlt az autó... (Nov 3 óta 12e kilométer és amikor a legrosszabb volt az idő akkor is mentem, 4-esen szakadó hő + teljesen lefagyva, debrecenben is akkor amikor az út szélén álltak befagyva a böszörményin stb, nem mondom, hogy profi vagyok mert egyáltalán nem de azért járok az autóval rendszeresen kis és nagy távra is... és mégis megtörténik a baj... de ez bárkivel megeshet és nem kell ennyivel sem menni mint ahogy van a belvárosban is debrecenben baleset bőven).
-
Szplöttyy
senior tag
-
Integra
titán
-
Szplöttyy
senior tag
-
Szplöttyy
senior tag
-
bobsys
veterán
az ott az is
en csak annyit probaltam leirni hogy a vaci lehajtotol fizetos (csak most nezem mit irtam igy pentek este munkahelyen) -
Integra
titán
királyság.
akkor kerepesi..
-
fekeandras
őstag
Ring pihenőhely elé raktak egy kamerát.De ravasz módon a lehajtókhoz rakták, nem a pályán van.Ahogy kisorolsz a lehajtóra ott van valahol.Erről én is nemrég értesültem.Szerencsére sebességet nem mér csak a matricát ellenőrzi...

bobsys:Én úgy tudom az sebességmérő(Speedcam is annak jelzi). Évek óta havi 1-2 alkalommal járunk arra matrica nélkül de még soha sem küldtek semmi papírt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
16000 - 15901
62706 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 15901 15900 - 15801 15800 - 15701 15700 - 15601 15600 - 15501 15500 - 15401 15400 - 15301 15300 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...ha nincs hely marad a fenti.sebbeség növelni előtte necces ez akadályozás....mert őt elengednék előre téged nem.

száguldozni akar egy mentőautó előtt. 

.