Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem egy 10"-os gépre lenne szükségem hosszú, 7-8 munkaóra üzemidővel (3-4. gen, ahogy a kolléga is említette), ezek szerint ilyen nem létezik

Manapság nagyjából mit ér használtan egy első generációs masina kiegészítőkkel (bill, töltő), illetve egy második generációs szintén kiegészítőkkel? (hogy tudjam, a hirdetéseket böngészve melyik számíthat jó vételnek)
Van-e valami extra dolog, amire feltétlenül figyelni kell, rá kell kérdezni vásárlás előtt?ui: az akkumulátor problémára számomra az is megoldás, ha powerbank szerű hordozható töltővel tudok mászkálni, ami folyamatosan energizálja a gépet.

-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A Surface generációk között mi a lényeges különbség, melyiket érdemes keresni, melyiket érdemes kerülni?
Egy 8GB-os modellre szeretnék szert tenni minél hosszabb akkumulátor üzemidővel (felmérésekhez)
Hol célszerű nézelődni, hol lehet kedvező áron hozzájutni ilyen gépekhez? Tegnap volt egy 1. generációs hwaprón, de addig vaciláltam, míg lecsúsztam róla (mikor nézegettem, még 65 volt az ára).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgatós találkozó
- Futás, futópályák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Last Epoch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest