Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem egy 10"-os gépre lenne szükségem hosszú, 7-8 munkaóra üzemidővel (3-4. gen, ahogy a kolléga is említette), ezek szerint ilyen nem létezik

Manapság nagyjából mit ér használtan egy első generációs masina kiegészítőkkel (bill, töltő), illetve egy második generációs szintén kiegészítőkkel? (hogy tudjam, a hirdetéseket böngészve melyik számíthat jó vételnek)
Van-e valami extra dolog, amire feltétlenül figyelni kell, rá kell kérdezni vásárlás előtt?ui: az akkumulátor problémára számomra az is megoldás, ha powerbank szerű hordozható töltővel tudok mászkálni, ami folyamatosan energizálja a gépet.

-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A Surface generációk között mi a lényeges különbség, melyiket érdemes keresni, melyiket érdemes kerülni?
Egy 8GB-os modellre szeretnék szert tenni minél hosszabb akkumulátor üzemidővel (felmérésekhez)
Hol célszerű nézelődni, hol lehet kedvező áron hozzájutni ilyen gépekhez? Tegnap volt egy 1. generációs hwaprón, de addig vaciláltam, míg lecsúsztam róla (mikor nézegettem, még 65 volt az ára).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Napelem
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs