Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
válasz
üzenetére
Na én meg kíváncsi voltam és feltettem. Nem kellett volna.
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.
Na mondom kib@aszok vele, unistall. Hát ez sem ment egyszerűen, mert ugye 10mp után lehalt a rendszer, így mire betöltött a feladatkezelő, nem tudtam semmit csinálni.
Csökkentett vagy milyen módra is kiírt valami hibát.
A megoldást az jelentette, hogy kikapcsoltam a netet. Így már nem fagyott le a rendszer, CC cleaner, unistall, tisztítás.Szóval valami nem volt jó itt a gépen, inkább nem teszem fel később sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újraindítás után azt hittem, hogy minden rendben, de nem volt. A jobb alsó sarokban kis ablakok jelentek meg, gondolom az automatikusan induló programokkal csinált/ellenőrzött valamit. Aztán behalt az egészmindenség. Az egér mozgott, de semmit nem tudtam csinálni, még a mágikus ctrl+alt+del sem segített, nem reagált arra sem. 2x restartoltam, 2x ugyenzt csinálta.