Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Bakker milyen szemetek van nektek, hogy ezt a feliratot ki tudjátok olvasni, én nézegettem, nagyítottam, de csak a homályt látom, meg, hogy pofás így ránézésre

Most hozta meg a postás a 14/2.5-ös obit, besza-behu milyen pici és könnyű, még a 20-ashoz képest is
kipróbálni nem tudtam még, mert eléggé átfagyott szegényke, most akklimatizálódik az előszobában 
-
szaby_gyerek
tag
Hűű, de jó ez a kép. Gyönyörű ez a készlet így. Egyébként zseniálisnak tartom az E-M5-öst ezekkel a szerelhető markolatokkal. Na meg végre egyre több fényerős fix is jön a rendszerhez, már csak fényerős zoomok kellenének. Na meg vödör pénz és összeállítani egy mindenre alkalmas fotós szettet.
Mondjuk szerintem fényerős alapzoomra van még esély, de hogy telében nem lesz abban biztos vagyok. Az túlságosan nagy lenne ezekhez a vázakhoz. -
FEDman
addikt
Az új nagy vaku is érdekes. Egyrészt ahogy nézem lesz neki kontraszt AF-hez igazított segédfénye, ami pozitív, de ami ennél érdekesebb, hogy állítólag ez egy igen nagy teljesítményű cucc lesz és ehhez képest meg meglepően picinek tűnik.
Lehet végre felhagytak ceruzával és ez már spéci akksival fog menni? Legjobb az lenne ha mindjárt az E-M5-ével azonos használna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kipróbálni nem tudtam még, mert eléggé átfagyott szegényke, most akklimatizálódik az előszobában 
)