- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
én tavaly nyáron akartam ezt, csak hát sajnos nem tudtam eladni, (pedig két vevőm is volt, és licitáltak, csak aztán ők sem tudták eladni)
@PredatorZoli: szerintem a társadalom igen kis hányada jut el ide, a többségnek fogalma sincs ezekről a dolgokról...
Mindegy, tankönyv szerint most egy olyan szituban vagyunk, hogy nem kéne emelkednie, sőt, csökkennie kéne az áraknak. Aztán majd ha a hitelkamat megint 5-6% alá megy, akkor lehet, indul egy új ciklis.
Ritkán van ilyen együttállás, hogy az államkötvény hozam háromszorosa (vagy 3,5-szerese) a lakáspiaci hozamnak.@aujjobba #96492: az ingatlan nem fog addig szárnyalni, míg nem lesz alacsony a (hitel)kamat / míg nem lesz hirtelen megint sok pénzük az embereknek / míg nem tol bele az állam megint pár ezer milliárdot a szektorba...
A részvény más tészta, az már a jobb idők gondolatától / reményétől is szárnyalhat. De én a családi vagyont / lakás árát / nem tenném részvénybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest