Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz hellboy #92949 üzenetére
Szia!
Te elindítottad végül an MAK online számlanyitást? Mikor csináltad és azóta megnyílt-e már?Én február 9-én csináltam a számlanyitást, rendben megkaptam róla a nyugát a tárhelyemre is, azt írták pár napot fog igénybe venni, addig más teendőm nincs. Most azóta eltelt 3 hét és még semmi!
Ez teljesen normális, hogy három hét alatt sem tudják megnyitni, vagy csak nálam futott hibára valami? Mennyi idő lehet ez max? Várjak még türelmesen akár hetekig, vagy valahol lehet őket zargatni, hogy mi van, miért tart ilyen sokáig a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Wesem kiegészítő halogén fényszóró, lámpa H3 55W , autóhoz vagy egyéb járműhöz.
- Asus H170 Pro Gaming MBO, I5-6400 CPU, 8GB RAM, Kingston 120GB SSD
- Új Bontatlan! iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 27%Áfás számla! + Beszámítás
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest