Új hozzászólás Aktív témák

• stingy2

senior tag

válasz opeter87 #84662 üzenetére

Na neee... :) hasonlítsuk már össze Shadowbull és WB részvénykiválasztási, meg úgy általában tőzsdei szakértelmét. Meg Buffett körül azért "ólálkodik" néhány erre szakosodott fizetett szakember is, szóval nem egy liga. A másik, hogy tök jó, hogy a KO ilyen szépen teljesített, de csapd mellé azt a több száz rv-t, amit azóta WB kisebb nagyobb bukóban adott el, mert nem jött be. Pl. Te is "veriprofi" vagy, mert utólag jól meg tudtad mondani, hogy ez a befektetés bejött. Az megvan, hogy ez kb egy képzettebb páviánnak is megy? :D Nekünk azt kell kitalálni, hogy pl. holnap délután mit vegyünk, ami 30+ év után majd annyit hoz, mint WB-nek a 'kóla.

#84653Shadowbull
    "Magyar tőzsde nem érdekel, nem Magyarországon élek. Dax, esetleg néhány US részvény. És nem az árfolyamnövekedés érdekel első körben hanem a stabil osztalék." OK. Értem, hogy nem érted.

#84668Shadowbull
    "Kár hogy a 2020as korona pánikról lemaradtam " - ööö, nem tudom, észrevetted-e, hogy a SPY nagyobb DD-ben VAN MOST mint akkor? Ha akkor lemaradtál és most sem veszel, akkor mire vársz? 20% os esés az spy történetében '94 óta 3x volt 2000, 2008 és most. Csakxólok :)

[ Szerkesztve ]

INTJ

Új hozzászólás Aktív témák