- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
kbc equitas
nyitsz értékpapírszámlát, vidd adó és tb kártyádat is
én már előtte online kitöltöttem a szerződéstervezetet, hogy gyorsabb legyen a szerződéskötés.
utánna letöltöd a honlapjukról a legújabb PETI-t, és ott állampapír adásvétel menü alatt látható. Magát a programot akkor is ki tudod próbálni, ha nem vagy ügyfél.Ha valóban brókercégen keresztül akarod. DE én eddig úgy vettem észre, hogy csak olyankor tudok venni állampapírt, ha valamelyik ügyfelük épp felvitt egy eladási megbízást. Vagyis sokszro csak kis tételben, és nem is akármelyik lejáratú papírból. Ráadásul az ügyfelek nem a piaci hozamon adják el neked, hanem alacsonyabban.
Ha mindenképpen állampapírt akarsz, akkor 1 éves diszkont kincstárjegy kéne neked, méghozzá jegyzéskor, nem pedig másodkézből valakitől.
De értékpapírszámla mindenképp kell, annak is díja van. Illetve az adásvételnek is van jutaléka. Nézz körül egy bankfiókban is!... de ott meg magasabb díjakkal dolgoznak.vagy kérdezd meg a postán a kamatozó kincstárjegyet, hogy miylen hozama van, és mi kell hozzá....
de az az igazság, hogy bruttó 8-8,5%-nál többre ne számíts sehogy kockázat nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest