- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Gigászkalmár
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm779
tag
Sziasztok!
A HUF-ban lévő megtakarításaimat átszeretném váltani EUR-ra és abból P€MÁP-ot venni. Akik esetleg jártasak ebben vagy csináltak már hasonlót korábban azoktól kérdezném, hogy mi a "legköltséghatékonyabb" módja annak, hogy a HUF-os megtakarításomból EUR-ós P€MÁP-ot tudjak venni? Jelenleg a megtakarításom OTP-s HUF bankszámlán csücsül.
Igazából csak két módszerről tudok, amivel talán megoldható (de lehet, hogy ezeket is rosszul tudom):
1. OTP-s bankkártyával vásárlok P€MÁP-ot a HUF számlámról a Webkincstárban. Erről gondolom, hogy nagyon költséges lenne a bankos devizaváltás miatt.
2. Transferwise-al / Currencyfair-el utalnék egy EUR devizaszámlára a HUF számlámról, ehhez viszont kellene nyitnom egy devizaszámlát valahol. A devizaszámlához tartozó bankkártyának ugyan van éves díja ami pár ezer forint, de úgy számoltam, hogy még így is sokkal jobban megérné mint a közvetlen devizaváltás.Tudtok esetleg ezeknél jobb módszert? Mire érdemes ilyenkor figyelni?
Tudom egyébként, hogy nemsokára kijönnek az új Nemzeti Kötvények illetve hogy azok kamatadó-mentesek lesznek, de úgy hallottam, hogy az inflációkövető papírokat lehet, hogy megszüntetik és ezért szeretnék még most venni belőle amíg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest