- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm779
tag
Sziasztok!
A HUF-ban lévő megtakarításaimat átszeretném váltani EUR-ra és abból P€MÁP-ot venni. Akik esetleg jártasak ebben vagy csináltak már hasonlót korábban azoktól kérdezném, hogy mi a "legköltséghatékonyabb" módja annak, hogy a HUF-os megtakarításomból EUR-ós P€MÁP-ot tudjak venni? Jelenleg a megtakarításom OTP-s HUF bankszámlán csücsül.
Igazából csak két módszerről tudok, amivel talán megoldható (de lehet, hogy ezeket is rosszul tudom):
1. OTP-s bankkártyával vásárlok P€MÁP-ot a HUF számlámról a Webkincstárban. Erről gondolom, hogy nagyon költséges lenne a bankos devizaváltás miatt.
2. Transferwise-al / Currencyfair-el utalnék egy EUR devizaszámlára a HUF számlámról, ehhez viszont kellene nyitnom egy devizaszámlát valahol. A devizaszámlához tartozó bankkártyának ugyan van éves díja ami pár ezer forint, de úgy számoltam, hogy még így is sokkal jobban megérné mint a közvetlen devizaváltás.Tudtok esetleg ezeknél jobb módszert? Mire érdemes ilyenkor figyelni?
Tudom egyébként, hogy nemsokára kijönnek az új Nemzeti Kötvények illetve hogy azok kamatadó-mentesek lesznek, de úgy hallottam, hogy az inflációkövető papírokat lehet, hogy megszüntetik és ezért szeretnék még most venni belőle amíg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged