Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz Oppenheimer #33881 üzenetére

    Amibe csak akar. Az aktuális havi hírlevél elején van pár mondat, hogy most éppen mibe. (Egyébként az áprilisi nagy emelkedést május elején sikerült is nullázniuk).

    Igen, az aktív alapoknak ez a marketingje, de mégis nagyon kevés képes rá. A Supra például nagyon keményen beleszaladt a CHF árfolyamának elszállásába pár éve, és a tavaly év végi tőzsdei esésből sem tudott kimaradni, bár összességében szerintem még mindig jobb, mint a többi hasonló alap.

    Az a baj a medve piac kikerülésével, hogy már évek óta riogatnak vele, hogy most már aztán tényleg itt lesz, de csak nem jön össze. Azok az alapok, amik meg erre játszanak, nemcsak kimaradnak az emelkedésből, de néhol már benne vannak a shortban, és termelik a veszteséget folyamatosan. Ahhoz meg, hogy pont elkapják a megfelelő pillanatot, bennfentes info kell.

    Ha majd itt lesz a medve, akkor biztosan lesznek, amik jól fogják kezelni, lehet, hogy ez is, de ez majd utólag derül csak ki. Szóval azt nem tagadom, hogy van benne lehetőség, meg szüksége is van a piacnak az ilyen aktív kereskedőkre, de részemről lehet, hogy kimaradok a jövőben.

Új hozzászólás Aktív témák