Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgoogyi
Topikgazda
válasz concret_hp #32767 üzenetére
s&p 500 : USA large cap
stoxx 600: ahogy látom, fejlett európai országok large, mid és small capHa ezen a vonalon haladunk, akkor valami fejlett országosat kereshetsz.
Talán ez állhat legközelebb ahhoz, amit keresel,
fel is van véve, de nem EUR-ban:Vanguard FTSE Developed Asia Pacific ex Japan UCITS ETF
IE00B9F5YL18
The FTSE Developed Asia Pacific ex Japan index tracks large and mid cap stocks from developed countries in the Asia Pacifc region excluding Japan.
osztalékfizető
Australia, Korea, Hong Kong, Singapore and New Zealandami fel van véve EUR-ban:
iShares Core MSCI Pacific ex Japan UCITS ETF (Acc)
IE00B52MJY50
CPXJ
Australia, Hong Kong, Singapore and New Zealandnincs felvéve sehogy, de szerintem felveszik neked:
Lyxor MSCI AC Asia Pacific Ex Japan UCITS ETF C-EUR
FR0010312124
The MSCI AC (All Cap) Asia Pacific ex Japan (price-) index tracks equity markets of the emerging and developed countries of the Asia and Pacific region, excluding Japan.iShares MSCI AC Far East ex-Japan UCITS ETF
IE00B0M63730
The MSCI AC (All Cap) Far East ex Japan index tracks equity markets of the emerging and developed countries of the East Asian region, excluding Japan.UBS ETF (IE) MSCI AC Asia Ex Japan SF UCITS ETF (USD) A-acc
IE00B7WK2W23
The MSCI AC (All Cap) Asia ex Japan index tracks equity markets of the emerging and developed countries of the Asia region, excluding Japan.Valamiért japánt szeretik exludeolni, pl. sima FTSE Developed Asia Pacific ETF-et nem találtam.
Egyébként nem egyszerűbb MSCI World-öt venni ahelyett, hogy külön-külön vennéd meg a fejlett régiók ETF-jeit?@htomi85: én a xetra gold (4gld) mellett tettem le a voksom. Pénzt eddig egyszer váltottam a kbc-nél, ezután meg majd revoluttal akarom megoldani valahogy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest