Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
válasz
Ixion77 #129823 üzenetére
Én tényleg átlag felett kedvelem és tartom a sárga fémet a porfóliómba (jó talán annyira nem mint te
), irtam már ide több hszt is az arany mellett, de azért szerintem nem tudja azt amit mondasz róla..
Igaz hogy nincs inflációja, de az infláció nagyon is hatással van a vásárlóerejére. ITT ha játszogatunk az inflációs korrekcióval akkor kiderül hogy kb. most van az arany vásárlóereje reálértéken az 1980-as évben mértel pariban. De ha rövidebb távot nézünk 2011 és 2020 között nem nött az értéke. Ezen az alapon meg csökkenhet is az értéke a jövőben..
A kevésbé profik kedvéért irom, te nyilván tudod, de ez azt jelenti hogy kb.: 1980--ban is kaptál mondjuk egy használt panellakást ~1kg aranyért meg kb most is kapsz 1kg ért.
Ezért én a diverzifikációra esküszöm...
*Amúgy elég f@szára megcsináltad a tőzsdefórum összefoglalóját, grat és thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen! Acer Nitro 5
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest