Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Dasu Auto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmz
aktív tag
válasz
Ixion77 #129823 üzenetére
Én tényleg átlag felett kedvelem és tartom a sárga fémet a porfóliómba (jó talán annyira nem mint te
), irtam már ide több hszt is az arany mellett, de azért szerintem nem tudja azt amit mondasz róla..
Igaz hogy nincs inflációja, de az infláció nagyon is hatással van a vásárlóerejére. ITT ha játszogatunk az inflációs korrekcióval akkor kiderül hogy kb. most van az arany vásárlóereje reálértéken az 1980-as évben mértel pariban. De ha rövidebb távot nézünk 2011 és 2020 között nem nött az értéke. Ezen az alapon meg csökkenhet is az értéke a jövőben..
A kevésbé profik kedvéért irom, te nyilván tudod, de ez azt jelenti hogy kb.: 1980--ban is kaptál mondjuk egy használt panellakást ~1kg aranyért meg kb most is kapsz 1kg ért.
Ezért én a diverzifikációra esküszöm...
*Amúgy elég f@szára megcsináltad a tőzsdefórum összefoglalóját, grat és thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest