- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
PredatorZoli #113681 üzenetére
"A nyugdíjalap növekedés annyit jelent max"
Többet én sem akarok kiolvasni a történetből. Amit korábban írtam, azt én se gondoltam komolyan, csak ráfolyt a billentyűzetre az ujjaim közül.
Igen, elrakok havi 10eFt-t, ami kamatozik évi 5%-t (most hasraütésre írok számokat), és abból a 12x10eFt-ból még lesz 20% adókedvezmény.
Ha ezt csinálod 10-20 évig, akkor elfogadható mennyiségű pénz gyűlik össze. Azt a 20% adókedvezményt tekinthetjük úgy is, mint extra kamat, és akkor, már egész elfogadható konstrukció. A maximum érvényesíthető adókedvezmény mértékéig.
Aztán, amikor elérhető, akkor vagy egyben felveszed, vagy hagyod tovább benn, vagy apránként veszed ki.Az önkéntes nyugdíjpénztár hasonló, csak ott a jobb években magasabbak hozamok.
"hanem kotelezo volt"
Jjja, hát persze, igen. Volt, aki választhatott, hogy átlép-e a magán rendszerbe, de az új munkavállalóknak kötelező volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest