Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
A benzines 123-asokban ha jól tudom elektromos üzemanyagpumpa van ?
Indítózás előtt vajon már keringeti az üezamanyagot ?
Legalábbis valami hangot ki ad a benzines már indítózás előtt.Ha igen, akkor vajon képes e a szükséges minimum 3 bar nyomásra, ami kell kb. a dízel rendszernek és bírja vajon a gázolajat ?
Arra gondoltam, hogy szükítsem a kört, mi lehet nálam hibás, hogy, ha meg keringetném a gázolajat az adagolóban az indítás előtt, akkor a nyomás már biztos hogy üzemi lenne, mire valójában indítani kezdenék !
Ha akkor is döcögve indul a motor, akkor gondolom a nyomástartó szelepet és a mechanikus üzemanyag pumpát kizárhatnám, mint lehetséges hiba forrást.Ha izztíás nélkül forgatom egy darabig a motort, majd izzítok és újra indítózok, akkor enyhébb döcögéssel, könnyebben indul a motor, ezért is gondoltam erre a próbára !
Ez olyasmi próba lenne az adagolónak, mint amikor fennt van a tesztpadon és adagolád előtt már keringeti benne az üzemanyagot az teszt pad szivattyúja !Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest