- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tsebacsi #11292 üzenetére
Szerintem minden Merci tud jól fogyasztani, ha kímélik és tud zabálni ha rúgják neki.
Az én kocsim ennyit megy el tankolással:Ennyiből jövök ki vegyesben (Tökölről ingázok be a IX-ik kerületbe)
Én hozzá tudnék most nagyon jó áron jutni egy E60-as 535D-hez, de pont az ami elrettent, hogy egy gázolajtemető... 8-10 litereket tud enni városban. Meg persze minden bimmer egy megbízhatatlan fosadék egy mercihez képest!
Az Astrát hagyd a fenébe, nálunk a cégnél Insigniákat selejteznek és adnak el babszemekért az ott dolgozóknak. Elhoztam egyet hétvégére: über-alles felszereltséggel, 2.2 Turbo , jól is ment meg a seggmaszírozó is benne volt, de szemrebbenés nélkül itta le a gatyát rólam és egész más vele közlekedni. A mergával bármennyire is töketlenkedek sohasem tolnak le, nem túrnak a seggemben, ha nem megyek az 50-es táblánál csak 60-al. A villámos autóval folyamatosan konfrontálódtam...
Szóval merci vagy bimmer. Ez nem kérdés!Nyugodtan megvehetsz egy 200 ezret futott vasat, az enyémben 500k felett van és semmi baja (oké, dünnyög az SBC akku miatt egy ideje mert elfosta magát a reléje, de az nem létkérdés
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest