- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egész sztoriból a köszönés hiányát emelném ki.
Gyakran tapasztalom, hogy a mai fiatalok nem akarnak, de még többször sajnos nem is tudnak köszönni. Ezerszer előfordul, hogy találkozok egy fiatallal irodában, lépcsőházban bárhol és látom rajta a zavart a tanácstalanságot. Akarna ő köszönni de nem tudja, hogy csinálja. Tegezzen, magázzon, mi lenne a helyes kifejezés? Ilyenkor van, hogy valamit dörmög az orra alatt és tovább áll. Valamit mond, de olyan halkan, hogy nem is lehet igazából beazonosítani. A tudatlansága miatt van zavarban, és ez elég szomorú, nem rá hanem a szüleire nézve. Engem úgy tanítottak, hogy köszönjek és büszke vagyok rá (sajnos oda jutottunk, hogy egy elvileg természetes, alapvető dolog meglétére is büszke lehet az ember), hogy mindkét gimnazista fiam köszön. Hangosan, érthetően. Kiskoruktól így neveltük őket, nekik ez nem ciki, vagy valami érthetetlen gesztus, hanem természetes. Az kéne, hogy legyen mindenkinek de szerintem lassan ki is hal.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest