Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
Úgy általában a ''minőségi'' kutya drága. Nem tudom hogy pontosan mennyi egy malamut vagy husky, de én pl. 130k-ért néztem magamnak golden retrievert a nyáron, és ez még messze nem a legjobb volt. De törzskönyv nélküli, hobbicélra tökéletesen megfelelő kutyát szerintem 25k körül be lehet szerezni.
Ez a tenyészet jónak tűnik a weblapjuk alapján, mindkét szülőnek (a kutyákra gondolok :) ) jó a törzskönyve, a kölykök valószínűleg jó eredményeket kaphatnak majd kiállításokon is. Viszont szerintem 100k fölött lesz egy kölyök. :(
Szerk.: Most mennem kell, ha esetleg valamiben segíthetek keress meg emailben vagy a hétvégén a kiállításon. :P
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
1. lehetőség: [L]http://husky.lap.hu/[/L]
Nézd végig a kenneleket, és érdeklődj az árakról.
2. lehetőség: Gyere el vasárnap Bajára kutyakiállításra vagy jövő héten a budapestire (pontos időpontok: [L]http://www.meoe.net/kiallit_teljes_2004.htm[/L]), és beszélj néhány tulajdonossal/tenyésztővel.
És egy kérdés: Kb. mennyit szánnál a kutyára? Mert lehet hogy már 10-20-30ezerért is kapsz, de egy jónevű tenyésztőnél simán lehet 100-150k egy kölyök... -
Varga Csaba
aktív tag
Utánanéztem:
MEOE Szánhúzó és Északi Kutyások Klubja
A MEOE Elnökségének határozata alapján az alaszkai malamute, samoyed, szibériai husky fajta gondozását, kizárólagosan a klub hatáskörébe utalta.
Klubunk 2004. szeptember 11-én klubkiállítást és tenyészszemlét rendez a klubhoz tartozó fajták részére, Kecskeméten. Nevezési határidő: 2004. 08. 31. Bővebb információ: Ligetiné Kruzslicz Ildikó 06-20/5525-114.
2004.11.13-án pl lesz a HUNGEXPON olyan kiállítás ahol ezek a fajták is szerepelnek.
Üdv -
Varga Csaba
aktív tag
A meoe honlapján szvsz találsz tenyésztőket, tőlük tudsz venni szép kölyköt, Jó?? áron.
Vagy a piacok, állatvásárok hozhatnak még eredményt + a meoe ősszel rendez jó pár kiállítást ott is találkozhatsz a tenyésztőkkel.
Sok sikert a kutyához, de ha kertes házban laksz akkor tuti kerítésed legyen, mert olyanok mint a madár.
Tőlem is meglépett egy, 1 héttel azután hogy kóbor kutyaként befogadtam.
Üdv -
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest