- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz
rejtőzködő #51358 üzenetére
Hát igen, még mindig gondolkodom.
Olvasgattam az elmúlt héten elég sok véleményt, tapasztalatot a Nikon alap modelljeiről (most a Coolpix S2800-ra és az L31-re gondolok főleg), és emellett nézegettem a Fujifilm darabjait is. Annyira felemás dolgokat írtak róluk, hogy az hihetetlen. Valaki szerint tök jó kis gépek, mások meg lehordják őket a sárga földig. Valahogy nem tudok dönteni. Tudom, hogy 20 ezer ft nem összeg a kompaktok világában, én mégis szeretném a lehető legjobbat kihozni belőle.Ez az "izé" (maradjunk most már ennél a kifejezésnél
) tulajdonságai alapján felveszi velük a versenyt, igaz, vélemények ennél is megoszlanak.
Minden esetre azt látom, hogy belenyúltam a tutiba, sokak érdeklődését felkeltette ez a gép itt a fórumon is most, hogy szóba hoztam. Persze nem pozitív értelemben.
Lehet, hogy már csak ezért is érdemes lenne kipróbálni, milyen, max gazdagabb leszek egy negatív élménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Társasjáték topic
- AliExpress tapasztalatok
- Doctor Who (2005)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest