Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bcl

senior tag

válasz bcl #143469 üzenetére

Sziasztok!

Nos, a táp két hete megy, és... gyakran, de nem rendszeresen kikapcsol a gép, ha a hátulján levő gombbal félpasszív üzemmódba kapcsolom.
    Ha meg nem, akkor nagyon kellemetlen hangja van, nem hangos, de nem "susogás", hanem olyan, mintha egy drót bele lógna a ventilátorba. Vagy mintha egy kicsit csapágyas lenne.
    Persze nem lóg bele semmi, és szerintem nem is csapágyas :) - de valahol, talán az Amazonon, olvastam egy értékelést, ahol ugyanezt írják, hogy olyan hülye, kerregő hangja van...

Szóval a kikapcsolás - gondolom - a túlmelegedés miatt van/lehet, de nem értem, hogy akkor miért nem kapcsol be a venti, ha már melege van?? Olyankor kézzel megnézve tényleg elég forró, de - legalábbis kívülről - nem tűnik annyira melegnek, a kezem állja.

Illetve: lehet az a gond, hogy 550-es? Bár azért nem hinném, mert volt az elmúlt héten a ramokkal is egy kalandom, és teszteltem pl Prime 95-tel is, és terhelés közben nem állt le, de pl tegnap este is netezés + olvasgatás közben igen. Kiszámíthatatlan(-nak tűnik)

A konfig itt (152057)

Szóval lehet, ezt eladom, és keresek tovább: a fenti konfighoz milyen halk tápot ajánlotok?
    Mondjuk olyan 30k-ig?

És persze nagyon köszönöm az eddigi segítséget is! :R

Új hozzászólás Aktív témák