- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Vedd meg a 450-est,de ha 2 GT-d lesz akkor inkább az 520-as és az is seasonic belsővel van.Csak moduláris és drága.550w-os az nem seasonic,de nincs azzal sem semmi baj.Ugyan az az alkatrész mint a 750-es.Csak ha mégis kevés lenne a 450w-os akkor többe lesz és nyűglődés lesz lecserélni.De ez csak a saját véleményem.Nem muszáj rám halgatni.
® SimonYana ®
-
venember83
nagyúr
válasz Huggyos #9496 üzenetére
Nem, CWT-s. De hátha már újabb revision s javították a hibát. Vagy másnak pechje volt hibás példányokkal s a tied jó lesz. Sosem lehet tudni.
Termi: Mert le kell terheljed mindegyik ágat, valamennyire, hogy működjön a táp. Ha pl egy külön tápot kötsz a videokártyára, vagyis fordítva, akkor az csak 12 voltról fogyasztana, de nagy valószínűséggel a táp ezt nem igazán szeretné. Azt hiszem. Meg eleve problémás megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
Termi
csendes tag
De mellesleg próbálta már valaki azt a két tápos elképzelést, miért nem működik a gyakorlatban??
-
Huggyos
tag
válasz venember83 #9468 üzenetére
Az ara miatt valasztottam [link], sajnos nem tul sokat gondolkodtam a megvetelen. De ha zajos lesz, akkor legfeljebb eladom, es veszek Bluestorm II-t.
Hogy erted jo sorozat meg nem jo? Van olyan amelyikben seasonic belso van? -
SimonYana
addikt
Nem akarok beleszólni,de te tudod.Ha te Quad prociba gondolkozol,meg tudidgot úgysem áljaki az emberek nagyrésze,2 db 8800GT,winyó,stb.Akkor ha így kihegyezed a jövöben még ezt azt beleteszel akkor migint ide jutsz ki,hogy nagyobra cseréld.De ha te szentül megy vagy győződne,hohy a most kihegyezett teljesítményt beépíted és nem nyúlsz többet hozzá,akkor ok.Akiket én ismerek és tuningolnak ,de csak egy videókarival tolják és 1 winyóval,azok is biztonságból zöme az 520-as Corsairt rakták be.Nem olyan sok az a 70W,de mikor csak 20w fog hiányozni akkor majd hálás lesz.
® SimonYana ®
-
Termi
csendes tag
Én nem nagyon értek ezekhez, de ez nem gond az SLI-nél??
corsair 450
"Fő (20 4 tűs) tápcsatlakozója 60 centiméteres vezetéken lóg, tehát azokban a házakban sem bizonyul majd rövidnek, ahol a táp alulra kerül. Ugyanilyen hosszú a 4 4 tűs alaplapi kiegészítő 12 voltos csatlakozó vezetéke is. Egyszerűbb alaplapokhoz készítettek négytűset, melynek kábelkötege 55 cm hosszú. Az egyetlen PCI Express szál többnyire elég szokott lenni, akárcsak 65 centiméteres vezetéke. A perifériákat hat négytűs és ugyancsak hat SATA konnektor várja. Mindkét típus két-két vezetéken ül, a táptól 40, 55 és 70 centiméterre. A két négytűs köteg végén van még egy-egy floppycsatlakozó is."
az 500w-os bluestormnál nem tudom mi helyzet.
-
SimonYana
addikt
válasz Superman #9484 üzenetére
Szerinted!
Egyébként tudomásom szerint a Q6600-nak 3,6-on járatva már jelentős fogyasztása van.
Én megpróbálok előre gondolkodni.Nem szoktam tudorokkal kötekedni,de magamat ismerve az a 3-400 w-os táp nekem csak levelet írni bírná.Arról nem beszélve,hogy már le építettem.Szinte üres a gépem.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
diegho
nagyúr
sokminden. első delta beles, második cwt beles. lényegében az fsp 500w erősebb mint a gps szériás és halkabb a ventije, a cwt papíron erős, viszont a power factorja rettenet és a vantije se a csendes fajta. a 4 szóbakerült táp közül a vx450 a legerősebb, azzal látok esélyt arra, hogy új quad (ami már nem annyira fogyaszt) és 8800gt sli-ben elmenjen vele.
-
Termi
csendes tag
válasz venember83 #9487 üzenetére
Chieftec 550W GPS-550AB ATX, BTX, EPS, SATA, SLI, 12cm, APFC (Box) 14 500 Ft 3 év
Chieftec 560W CFT-560-A12S ATX, BTX, EPS, SATA, SLI, 12cm, APFC 17 000 Ft 3 év
Én ezt a kettőt találtam (nettó árak), de igazából nem tudom mi a különbség a kettő között a dobozosság?? -on kívül és azon, hogy a drágább jobban néz ki
-
Termi
csendes tag
válasz Szten Márs #9483 üzenetére
jó akkor tovább megyek, a későbbi terv az (ahogy esnek majd az árak), hogy sli -be fog menni két 8800 gt, a proci valami négymagosra változik és a hűtés is komolyabb lesz. Ha már tápot veszek akkor annak el kell bírnia ezeket és max 15000-ből meg kellene úszni.
Mit ajánlotok? -
Superman
nagyúr
válasz SimonYana #9469 üzenetére
Kár volt ez ide beírnod barátom. Minden kötözködés nélkül mondom. Ha összerakod majd az új DDR3-as gépedet, ami - szokásaidat ismerve (8 vinyó 3DVD író, stb.) - húzással együtt simán üti majd a 600Wattot, vagy többet, bizony el fog kelni az 750-es Corsair. Szerintem.
Mert bár én nem vagyok semmi jónak az elrontója, de a nagy büdös helyzet az, hogy ha beírod majd ide a konfigodat pár szakértő (kivéve Szten-t, mert neki nagyon adok a véleményére) rögtön ki fogja deríteni, hogy még 350Wattot sem fogyaszt. Egyszer megpróbálhatnál egy 350-es tápot poénból rádugni, hátha... Én próbáltam, nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
Termi
csendes tag
sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy kiváltható egy drágább táp vétele két /már meglévő/ olcsóbb ( 1db codegen 400 w és 1db codegen 300 w) táp beüzemelésével mondjuk úgy, hogy a 300 wattos csak a videokarit vinné, a 400 wattos pedig a többit. A küllem nem számít, általában darabokban van a gép.
a rendszer a következő lenne:
asus p5n-e sli
asus 8800 gt 512
e2160 húzva kb 3.2 ghz-re (gyári hűtővel)
2x1 gb geil ultra 800
semmi extra hűtés
(pinnacle tv tuner)köszi
-
nyunyu
félisten
válasz Merlini #9474 üzenetére
Van egyaltalan ertelme?
ATX300PNF is 70% koruli hatasfoku, akarcsak a regi DTK, szoval nem nyersz vele semmit.
Ha meg lecsereled egy 80%-os tapra, akkor fog fogyasztani a geped 75W max helyett 75*0.7/0.8=65W-ot.
Ezzel a kemeny 10W kulonbseggel 100 uzemora alatt sporolsz meg 1kWh villanyt, ami most 43Ft.
Ha meg azt veszem, hogy egy 80%-os tap nem nagyon van 9000 alatt, az 9000/43=209, vagyis idealis esetben 20900 ora alatt terul meg a beruhazas, ami 872 nap.
De mivel nagyreszt letoltes megy csak, nem HD video, igy ennel joval tovabb fog tartani, mire a tap ledolgozza az arat.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
válasz toth_janika #9479 üzenetére
amúgy ha 15k körül vennéd a bs2-t akkor inkább corsair vx450-et vegyél az halkabb.
-
diegho
nagyúr
válasz toth_janika #9477 üzenetére
szerintem egy 300-as fsp vígan vinné tuning nélkül, szóval a 400-as bőven elég.
-
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Már elegetek lesz belőlem, de csak megkérdem mégegyszer!
ASUS P5KE Deluxe/Wifi-AP
Intel Core 2 Duo E6550
PQI DDR2-800 1GB CL4-4-4-12 (x2)
BFG 8800 GTS OC
Western Digital WD3200JB
Venember83 szerint elég ehhez, egy 400-as FSP BS II de abba a konfigba még egy Gigabyte 8800GT volt!
A BFG szerint ennek a kártyának (8800GTS) 425 wattos tápegység kell!
Szerintetek elég a 400W?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Merlini
tag
ziasztok!
Jelenleg egy DTK 300W tápot használok (aszem P3007-es).
Letöltő/HTPC jelegű szinte 24 órában üzemelő gépbe kellene egy kicsit jobb hatékonyságú táp.A gépben ECS G31 lap, integrált X3100 VGA-val, E2160 proci (egyenlőre tuning nélkül) 2*1GB ram + egy winyó van.
Alapon 48-50W eszik a gép (procimagokat lekapcsolja 1,2GHz-re), ha filmet játszok le (HD) DVD-ről akkor megy fel 70-75W-ra a fogyasztás, konnektorba dugós fogyasztásmérő szerint.FSP 350W 350PNF passzív PFC tápra v.
Gigabyte Superb 460W (szürke) aktív PFC tápegységre gondoltam
ill. még mit ajánlotok ebben az árkategóriában (6-10eFt)?Aktív vagy passzív PFC takarékosabb egy ilyen alacsony fogyasztású konfigban?
-
Adrián29
aktív tag
válasz Szten Márs #9470 üzenetére
Gondolom az álmosság lehetett az oka,hogy ilyet irt
-
Szten Márs
nagyúr
válasz venember83 #9471 üzenetére
Tudom, tudom, velejéig romlott, gonosz alak vagyok
Amúgy meg szoktál te aludni valamikor? Bejegyzés 3 órakor, 7 órakor, vagy épp sztrájkol az álommanó?[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Szten Márs #9470 üzenetére
Így elrontani valakinek a reggelét.
-
SimonYana
addikt
SEASONIC a nyerő ez nem kérdés.Az a kérdés,hogy meg akarod e azt fizetni.Nakam 4 évig volt egy S12 600w-os.Itt adtam el 5.évesen 15-ért és az illető még 18-ért.Nekem semmi gondom nem volt vele egyszersem.Most is azért váltottam,mert olykor olykor már kezdet kicsi lenni és amúgy is egy 5-6 éves konstrukció.Nekem meg nagyon sokminden van a gépemben.Így lett Corsair 750. Szóval én mivel seasonic-os voltam így a 450w-os Corsaire(seasonic-al szerelt) esküszöm és valamivel olcsóbb mint a seasonic.
® SimonYana ®
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #9467 üzenetére
De hátha szerencséd lesz és jó sorozatot fogsz ki. Mondjuk ha rendkívül hangos, akkor vidd szépen vissza az üzletbe s cseréltesd ki egy VX450re vagy amit eleve ajánlottunk, 400as BlueStorm II-re, esetleg FSP PNF-re. Ezek olcsóbbak lettek volna s erősebbek is, mintha, 3,3 és 5 volton.
-
Huggyos
tag
válasz Szten Márs #9465 üzenetére
Arra gondolsz hogy a ventilatora kerepelhet?
Remelem nem, azt gondoltam ez is olyan csendes mint a VX450. -
Huggyos
tag
válasz venember83 #9360 üzenetére
Sokat gondolkodtam milyen tapot, jol megfontoltam az ajanlataitokat, de a vegen azt egy CORSAIR 550VX -t rendeltem.
Ennek +3.3V@30A,+5V@20A kimenete van szoval elvileg jonak kell lennie, ha megse akkor eladom nektek.
Ugye tonkre nem teheti a gepem, ha megse passzolna? -
vadani
tag
válasz venember83 #9461 üzenetére
van egy új gépem és nem akar menni de ez itt totál off alényeg annyi hogy az alaplap lámpája világít de a ház bekapcs gombjára nem reagál és ledje semég és nem értem és nem értem ....... bocs az offért
janissary
-
vadani
tag
egyszerű kérdés végső elkeseredésben mi van ha 115 voltra állítom a tápot 230 helyett mi történik?
előre is kösz
janissary
-
s7evcsenko
addikt
válasz venember83 #9455 üzenetére
Pfff...
Akkor ez nálam fog kipukkadni!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Kombat
őstag
válasz Szten Márs #9450 üzenetére
1. hsz-ben is benne van!
-
venember83
nagyúr
válasz s7evcsenko #9452 üzenetére
Nekem kell, küldjed! Egy kis pénzmaggal, természetesen. Mondjuk várható volt, hogy nem adod el, használt tápot csak nagyon nyomott áron -értsd pl a tied 5-6 ezerért- lehet továbbpasszolni.
Szívesen!
-
s7evcsenko
addikt
Kutyának sem kell a tápom, ezért megtartom!
Azért köszi mindent!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
diegho
nagyúr
csak nem NX-8040 400W lesz a befutó?
nédda eltaláltam
mellesleg ez ugyanazzal az új belsővel van mint a zalmik, szóval akár egy zalmi is megteszi, mert halál ugyanaz a bél van benne
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #9443 üzenetére
6db-ot fogok kapni szerdán, vagy inkább csütörtökön és egyik marad nálam szerintem.
-
diegho
nagyúr
gép bejön kb 30 perce, hogy pukkant egy nagyot és se kép se hang... előre röhögem, mert codegen ház volt és igen ott virít bene a codegen táp. nem mellékesen 1 kiló por a gépben, de mondom jólvan, van egy 450-es stability power raktáron még (más mindent elvittek) meg az én pnr-em pont most hoztam be nagyvizitre unaloműzésképpen átnézegettem meg visszatoltam bele a régi ventit mert megy fel a polcra tartalék tápnak. a lényeg bekötöm a stability-t kapcsoló a tápo fel erre pukk na mondom jólvan az egyetlen működő "tápomat" is kinyírja az ügyfél gépe, lefotóztam még a beavatkozás előtt a gépet, mintha éreztem volna, hogy baj lesz vele, utána pedig összekapartam pár rossz tápot, az idei termésből.
-
Zolee11
senior tag
válasz Norbi83 #9433 üzenetére
Szia.
Olyan nincs, hogy nem cserélik ki, nekem olyan gondom volt egy sirtec táppal, hogy amikor bekapcsoltam, amíg a vinyók indultak, ciripelő hangot adott ki, de menet közben nem, még tehelve sem. Természetesen a szervizesek nem hallották, (nem is értem ez hogy lehet?) és át se akarták venni.
Mire én: ha én hallom, akkor önök miért nem? Rendben akkor elviszem így de adnak róla most egy papírt, hogy a táppal semmi gond nincs annak ellenére, hogy én ezt jeleztem. És ha 2 nap múlva visszajövök, hogy magával vitte az alaplapot, a winchestert és még mit tudom én, akkor szépen lehet nekem fizetni... Rendben?
Ööööö ezt így nem lehet... bla bla
A lényeg, hogy mégis átvették, és hoppá csere lett belőle... Mégse voltam olyan hülye...no brain, no problem
-
RoyalFlush
őstag
-
Norbi83
csendes tag
válasz venember83 #9431 üzenetére
Mondjuk ebben van vmi! Az az egy biztos, hogy a jövőben nem fogok onnan többet vásárolni.
Bocs! Nem off-olok többet.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi83
csendes tag
-
Skizz
addikt
válasz RoyalFlush #9429 üzenetére
Ha azt a faja kis vga-t rábízza arra a "táp"-ra, akkor őszinte részvétem. Vegyen ahelyett az ipari hulladékkal megtöltött doboz helyett egy tápot, pl. ha nem akar sok pénzt szánni rá, akkor egy 350-es pnf-et, ha van rá pízmag, akkor mehet 360-as zalmi, 400-as bs2, stb...
imádom az 1gb rammal szerelt vgákat, vakulj paraszt.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Okés, de Zennél nyilvánvaló volt, hogy kussolnia kell, hisz orbitális betűkkel szerepelt rajta, hogy 0 dB(A). De itt ez nem érvényes, ha nem okoz hangorkánt, akkor nem fogják cserélni, nem szabad többet onnan vásárolni, oda kell menni, ahol rendesebbek a boltosok, ennyi.
mod: off.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Norbi83 #9428 üzenetére
Kerits a probagepbe egy combosabb videokartyat, aztan futass veluk 3DMarkot.
Akkor hangosabban fog ciripelni, hatha akkor a botfuluek is meghalljakLegalabbis a Zenem mindig akkor volt a leghangosabb, amikor izzott a VGAkartya.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
RoyalFlush
őstag
Először ABIT s939 lapja volt, AMD A64 3000+ procival, 2x512MB DDR1 rammal, Sapphire X600PRO videokártyával, 160GB-os winchesterrel, DVD író, olvasó. A videokártyát cserélte: ASUS 7950GT 512MB -ra. Következő lépésben: ASUS M2N (AM2) lap, AMD A64 X2 4800+ proci, 2GB Kingmax DDR2 ram, 200GB winchester. A táp ugyanaz maradt .. És a napokban érkezik a 8800GT 1GB RAM-al
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Norbi83
csendes tag
Az a baj, hogy szerintük nem is ciripel. Ezzel erősen megkérdőjelezték számomra azt, hogy kipróbálták.Nem szeretem ha hülyének néznek. Mennyivel egyszerübb lenne ha azt mondanák, hogy valóban ciripel, de ez nem indokolja a cserét. Ezzel szembe még le is tagadják a dolgot. Megpróbálok mégegyszer beszélni az üzletbe az eladókkal, és talán sikerül elérni azt, hogy előttem próbálják ki, mert egyre csúnyább hangokat ad ki a táp. Ez azért mégse szokványos dolog.
-
Skizz
addikt
válasz RoyalFlush #9425 üzenetére
egyébként nem hiszem, hogy elfogja vinni a konfigot az a "táp". 200wattos terhelés alatt összecsuklik szvsz, s jobb esetben csak öngyilkos lesz....
-
RoyalFlush
őstag
válasz SimonYana #9423 üzenetére
Ha szeret hazárdírozni .. erre a válasza: Miért, hát 450W-os Mi történhetne?
Volt egy Delux 400W-os tápegységem, vettem helyette egy FSP BlueStorm II 400W-os tápot. Megkérdeztem tőle: vajon miért cseréltem le (fizettem ki a ~ négyszeres árat érte), ha csak a W számítana[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Skizz
addikt
válasz RoyalFlush #9421 üzenetére
ha majd meg akar szabadulni a géptől, akkor futtasson 1-2 perc prime tesztet.
-
SimonYana
addikt
válasz RoyalFlush #9421 üzenetére
Gratulálok a barátodnak! Ekkora értéket a Mercury-ra bízni!!!
Vakmerő enyhénszólva! Szerintem abban még túlfesz védelem sincs nem hogy teljesítmény.
Javítsatok ki ha tévedek!® SimonYana ®
-
RoyalFlush
őstag
Ismerősöm próbált meggyőzni hogy a Mercury 450W-os tápja milyen jó .. most vesz 8800GT-t 1GB-al megpakolva az AM2-es konfigjához.
Nem bántam meg, hogy anno az FSP BlueStorm II 400W tápot választottam
Gond nélkül elvitte a konfigomat, mely ma szerényebb lesz egy 7950GT -vel:ASUS A8N32-SLI Delux; AMD A64 X2 4400+; Cooler Master Hyper TX; 4 x 512MB A-DATA Vitesta DDR500; 2 x ASUS EN7950GT 512MB SLI módban; WD 400GB SATA2; Leadtek TV2000XP Expert; Pio 111D DVD-RW; LG DVD-R.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Norbi83 #9409 üzenetére
Nalam 2 Zen is csinalta ugyanezt, elso vegul megdoglott, masodiknal nem vartam meg.
Visszavittem, hogy idegesitoen ciripel, es nem azert vettem akkor meg majdnem 20+faert ventimentes tapot, hogy aztan a nyikorgasat hallgassam egesz nap.Boltos persze nem sok mindent tudott csinalni vele, mert a nagyker szokas szerint ult rajta 3 hetet, vegul visszakaptam "megjavitva", leragasztva valami Tap Center garimatricaval.
Rakom be a gepbe, mar idleben hangosabban ciripelt a tap, mint "javitas" elott terhelve.Boltba azonnal vissza, boltos ertetlenkedik, de szerencsere pont volt ott egy felig osszerakott HTPC, Zen berak, aztan a boltos is nezett, hogy miert ilyen hangos.
Nagyker persze probalkozott volna tovabbra is a tap ganyolasaval, de mivel egyszer mar csereltek a Zent, masodik meg ugyanazokat az idegesito tuneteket mutatta, raadasul a szerviz csak rontott rajta, ragaszkodtam, hogy egy az egyben csere Corsair VX450-re.
Vegul HX520-ra rafizetes lett belole, mivel VX450-et akkor nem lehetett kapni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
fecc87
tag
Igazából egy megbízható, és megfelelő tápot szeretnék. Nem sűrűn turkálok a gépben, és szeretnék mindent rendben tudni benne hosszabb időre.
Ehhez a konfighoz kellene:
Gigabyte GA-965P-DS3 alaplap
Intel Core 2 Duo E4500 processzor
Geforce 8800 GT videókártya
Kingmax KLDD48F-A8KB5 2x1GB memóriaMi a véleményed az FSP BlueStorm II. 400W-osról?
-
diegho
nagyúr
válasz venember83 #9411 üzenetére
nem tudom igazából, mert még 5 terméket sem vásároltam személyesen kiskerben, de azok a mai napig tökéletesek, többi nagykerből van és azokkal ha baj van akkor tudom cseréltetni, mondjuk kettétört alaplapot még nem próbáltam, de lehet azt is ki tudnám
azért nem minden üzlet tud elintézni minden cserét, ha hülye nagykerből származik akkor csak úgy tudná cserélni, hogy saját költségre.
-
Norbi83
csendes tag
400W-os fsp bs2-vel volt már dolgod gariztatás ügyben? A probléma az, hogy 3naposan visszavittem az üzletbe mert két nap után elkezdett "ciripelő" hangot kiadni. Van mikor csak halkan, de van mikor elég hangosan. A lényeg, hogy folyamatosan csinálja. Az üzlet rajta ült két hétig majd közölték velem, hogy nem lesz csere mert próbálgatták és náluk semmi baja, tökéletesen működik. Nem hagytam annyiban a dolgot. Erre kitalálták hogy vigyem be a gépet és majd úgy is megnézik. A végeredmény az lett, még nekem kellett munkadíjat fizetni mert ő szerintük semmi féle rendellenes hangot sem ad ki a táp. Hazahoztam és ugyan azt csinálja azóta is. Most már nem tudom hogy mit csináljak vele. Működik egyébként tökéletesen de ez a hang...Mit tegyek? Egyáltalán cserélik ezt garanciában ilyen tünetekkel?
-
pk2
tag
Kösz a válaszokat, akkor azt mondjátok az fsp400-as nagyobb teljesítményű mint a chieftech 450-es? 8800GT-m és am2-es lapom van 4000+os procival ahoz elég, ha később másik procit rakok bele akkor is?
-
fecc87
tag
Heló mindenki!
Egy 8800 gt-t szeretnék venni, de új táp is kéne hozzá. Gondolom egy 400 W-os megteszi, de unokatesóm mondta, h kell hozzá egy 6 tűs PCI-Express tápcsatlakozó. Melyik tápon van ilyen, ill. melyik szolgálná ki jól a gt-t?
Előre is kössz! -
venember83
nagyúr
Chieftec GPS jobb, tartósabb, cserébe viszont "csak" halk, nem nagyon halk. A Coolink viszont nem túl tartós, általában gyenge kondik vannak a Coolinkekben, ha csak e kettő között lehet választani, akkor Chieftec, ha nem, akkor FSP 400PNF. Erősebb, halkabb, olcsóbb, mint a Chieftec GPS.
-
pk2
tag
Melyiket inkább? fontos hogy halk legyen és ha meg is pusztul ne rántsa magával a lapot.
Coolink CP-4512P
Chieftec GPS-450AA-101A -
diegho
nagyúr
válasz SimonYana #9392 üzenetére
minden csak azon múlik milyen viszonyban vagyunk a nagykeresekkel és kinek kell cserélni. nekem letört a kondi a vga-mról, azonnali csere (gf3ti200 64mb csere 128mb-ra és levásárolhattam még 10k-t ) vinyómon egy kondi elszállt, szép kormos is lett 160-as WD csere 320-ra ráfizetés nélkül. 6600GT meghalt csere 7900GT-re ráfizetés nélkül. csak azon múlik mennyire vagy haverságban nagykerekkel és mindent lehet gariztatni, viszont ha olyan a vevő hogy itt ugat nekem, mert miaz hogy elszállt, akkor értelemszerűen én se foglalkozok a dologgal és azt csinálom mint a többi kisker.
-
toth_janika
őstag
válasz venember83 #9400 üzenetére
Ezer köszönet a gyors válaszért!
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Torrent meghívó kunyeráló
- Router gondok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...