Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz Szten Márs #595 üzenetére
Hol csinálnak ilyen újrakondizást és mennyiért?
Persze bemehetnék énis a boltba megvehetnéma kondikat és beforraszthatnám gondolom, de ha tételezzük fel lusta valaki... -
Dyno
veterán
válasz Dufresne #592 üzenetére
NEkem is bő egy éve van meg megavgyok vele elégedve de most kerültem bővítés elé és MSI K9N Ultra 2f és még egy X2 4400+ vagy X2 4000+ plsuz GeIL 2x512 667MHz Galaxy 7300GT DDR3 zalmi 160GB samu és azt mondták hogy gyorsan cseréljem le a tápot hogy nyugodtabban aludjak egy 350Es FSP Green Powerre hát nem tudom nem igazán cserélném ezt le rá max ha már vennék egy 500as Bluestormra..... szerintetek sem lesz elég láttam itt már olyan Fórumozót hogy E6400 2giga ram 120gb 3 250gb samu és egy 8800GTX és vitte neki egy 500as COOLINK. Köszönöm szépenm előre is
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Armando_19 #580 üzenetére
Eddig szimpi a Corsair, mint tudjuk Seasonic bele van, szal kicsit halk.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Dufresne
addikt
Szia!
Nem esküszöm meg, de asszem nekem is ilyen tápom van otthon, majd ha hazamegyek megnézem a pontos típusát. Mindenesetre közel 1 éves, hangját sem hallani, szépen végzi a dolgát, voltmár jópár áramszünet, meg nem egyszer napokig megy a gép, de semmi gond a táppal, szóval én nemtudok ellenérveket felhozni ellene -
Hacklone
csendes tag
Köszi a segítséget
Gigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Hacklone #586 üzenetére
első hsz-ben ott van minden, ezekkel jól jársz mindenképp: [link] vagy [link] vagy [link] vagy [link] , ha kis csicsa kell (kékség, kötegelt kábelek) [link] vagy [link] vagy [link] (moduláris)
bár írtam, hogy első hszbe ott van minden, úgyhogy nem tom miért linkeltem ennyit, na mind1, úgyis unatkozom''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Hacklone
csendes tag
Hi!
Szerintetek egy antec p182 es házba, milyen táp kéne?
konfiguráció:
Gigabyte p35-DS3P (ATX)
Intel c2d e6750
nvidia 6800xt
Tehát kb 400 W -os
én valami chieftec et néztem ki, azt hallottam, hogy azok megbízhatóak.
köszi előre isGigabyte p35-DS3P , Intel Core 2 Duo E6750 3.52GHz , Antec P182 , Chieftec GPS-400 , Nvidia 8600gts , 2*1Gb 800MHz Kingmax RAM , LG l203WT
-
Dyno
veterán
COOLINK CP-4512P(450W) tápról mi a véleményetek a toipic beveztőjében nem találtam semmi információt róla csak az ap és dx széráról köszönöm szépen előre is
-
Lacika13
csendes tag
Az is valami mercury gyártmány?
L13
-
Lacika13
csendes tag
Hali! Szeretném a véleményeteket kérni,milyen minőségű táp az M-TECH 450w? annyit tudok hogy magyar elöre is köszi!
L13
-
benny23
tag
-
Fáraó
őstag
Sziasztok!
2 táp közül nem tudom eldönteni melyiket vegyem:
1. Enermax Liberty 500W-os
2. Corsair 520W-os.
A leendő konfig nagy valószínűséggel:
Abit IP36Pro, E6850, 4 GB DDR2, 8800GTX, 5000GB WD SATA-II.
A legfőbb szempontok: alacsony hang és alacsony stex. Gianninál az Enermax 22k, a Corsair boltban 28k. A PH!-s tesztbe dícsérték a Corsair alacsony hangját és pozitívan nyilatkoztak róla, ezért jött be a képbe. Véleményetek? Javaslatotok?
Ha esetleg van más típusra javaslatotok tegyétek meg! A szokásos ''olcsó legyen és hangtalan'' tápot keresem .VIGYORRRGAZMUS.....
-
keszegduda
őstag
válasz Szten Márs #299 üzenetére
Még ha nem is nagyon értek hozzá, de elnézve más tápok belsejét ez igencsak gyérre sikerült...
Egyébként régebben azt hittem, hogy ez a Vargáné egy kamu, erre... -
stol
addikt
Már kezd csorogni a bili szélén a víz....
Hamarosan borul.
[Szerkesztve] -
-
Amazonas
senior tag
válasz elfelejtette #567 üzenetére
Hááát... konkrétan nekem itthon egy Pratt & Whitney turbofan zizzenti a levegőt.
Alapesetben olyan 60% körül járatom, így azért még nem annyira hangos...
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
válasz elfelejtette #565 üzenetére
Egy forint! Ha adod a számlaszámod, már utalom is.
-
elfelejtette
veterán
válasz Amazonas #566 üzenetére
Na igen. És MILYEN az a 12db venti, amit rá lehet kötni? Simán tudnám modellezni velük a tornádókat!
Egyébként köszi a százezerwattostápot, de nekem is 350PNF-em van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Amazonas
senior tag
válasz elfelejtette #565 üzenetére
Egy százezerwattos táp, amely vígan visz akár 12 db ventilátort is.
-
fasyrt
őstag
válasz elfelejtette #563 üzenetére
Ahh... Eszembe se jutott lehúzni őket, én bal...
Ön nyert! -
elfelejtette
veterán
Látod? Az a 3 venti volt a ludas! Túlterhelte a '450W-os' tápot!
Tipp: FSP-350PNF?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
fasyrt
őstag
válasz Amazonas #561 üzenetére
Ez igen barátom, gratulálok!
Ma a fél nap gépdiagnoszikálással telt el, a leglehetlenebb memóriahibákon át a vga errorig minden megvolt. A táp volt a ludas, valami 450-es Aerocool. 2x8 cm-es ventije van, egyébkét teljesen zárt (fényes!) doboz, csini matricával. Alsó venti beállt, kondik púpostevékké lettek. Csere: mindenki tippelhet egyet.
Konfig: P4 3GHz (Prescott, 1 mag [ha valakinek nem lenne világos a Prescottból ]), Intel i915G, 2x512 ddr, 6600GT, 2 HDD, 1 ODD. Jah és a lényeg: 3 ventiláltor!!!
[Szerkesztve] -
Amazonas
senior tag
Mindenki vegyen bazi nagy tápot!!!
Fél kilowatt alatt nincsen táp!!!
Alap tápok 600 W-nál kezdődnek, de mindenképpen ajánlott 1 kW fölött keresgélni!!!
-
djxp01
senior tag
-
djxp01
senior tag
válasz elfelejtette #557 üzenetére
köszönöm a választ. Tehát egy 600as Epsilon is elég kell hogy legyen egy 6600os húzott core2+ 2db 8800 gtx-hez?+ 4 vinyóhoz, 100% tuti véleményed szerint?
regisztrált: 2005-07-05
-
elfelejtette
veterán
Egyébként a 700W-os Epsilon sem 80A-t tud leadni, hanem a 4db 12V-os ágon áganként 18A-t, és a 4 ág közös terhelése így is maximum kb. 55A!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Szten Márs
nagyúr
Idézet az első hozzászólásból:
A lentebb megadott mérési eredmények alatt mindig teljes konfigurációra vonatkoztatott fogyasztást kell érteni, ODD-stől, HDD-stől, alaplapostól és egyéb fogyasztóstól, habár a könyebb olvashatóság érdekében a leírásban csak a processzor és a VGA típusát tesszük itt közzé. Az adatok teljes, 100%-os terheltségi szintre értendőek, az üresjárati fogyasztások ezeknél jóval alacsonyabbak. (forrás: a prohardver VGA tesztjei)
Mérési adatok:
2,66 GHz-re húzott E6300-as Core 2 Duo egy GeForce 8800GTX-el:
271W a hálózat felől -> ~ 217W a táp felől
Azaz teljes konfig 8800GTX-el fogyasztana 18 ampert ha a teljes fogyasztása 12V-on lenne... nemhogy egy 8800GTX 35 ampert... nem tudom ki mondott ekkora hülyeséget, de oltsd le nyugodtan -
elfelejtette
veterán
Hy!
'Egy 8800GTX 35A-t eszik!'
Ez így nem igaz, mivel a gyártó olyan tápot ajánl hozzá, ami 30A-t tud leadni 12V-on, a Prohardver 8800GTX tesztjében pedig egy olyan 350W-os FSP táppal is stabilan működött a 8800GTX egy C2D proci és 3 vinyó társaságában, ami csak 15(!) Ampert képes leadni az 1db 12V-os ágán!
-
elfelejtette
veterán
válasz BullRider #546 üzenetére
Hy!
A ház oldalát levéve a tápon láthatsz egy matricát. Azon van a táp neve és az ágankénti (3.3V, 5V, 12V) terhelhetősége."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
djxp01
senior tag
A közeljövőben szeretnék tápot venni, de nem 2 évre, hanem 5-7évre (SLi-t tervezek a jövőben majd).Most 4 vinyó+cd, e6600@3.6ghz, 1db 8800 GTX-hez gondolom bőven elég a sima 600as FSP EPSiLON. Viszont, azt hallottam, hogy a 600as FSPnek a 12voltos ágán csak 40amper jön le, és egy gtx8800 kb 35 ampert eszik. Tehát a kérdés csak annyi, hogy ha veszek még egy 8800at a fenti konfighoz, elég lesz-e az áramerő nekije ? Vagy nem lenne érdemesebb egy 700Wattos FSP-t venni, aminek a 12 voltos ágán 80(?)amper jön át? Amivel már kényelmesen elmenne 2db GTX 8800 majd a jövőben?
regisztrált: 2005-07-05
-
Szten Márs
nagyúr
Egyszerűen nem értem, tökmindegy milyen rangú emberek jönnek ide, képtelenek visszaolvasni két oldalt, az első sz-ról nem is beszélve... ugyanazok a kérdések 100 hsz-es bontásban egy lehozatalban 2x-3x bennevannak hát az agyam leakad. Nem véletlen hanyagolom a topicot basszus
Akinek nem inge ne vegye magára, de ez baromi unalmas, meg nem igaz, hogy képtelenek az emberek önállóan bármit is tenni... -
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #549 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem az átlag felhasználónak. 600W elég egy 4 magos C2D + 8800Ultra SLI v. HD 2900XT Crossfire konfighoz 10 vinyóval megspékelve is.
-
AMD Power
titán
válasz elfelejtette #547 üzenetére
Meg néztem köszi. De ha egy ''jó'' 350W táp elég szinte mindenre akkor minek kellenek 6-700W tápok?
-
BullRider
csendes tag
köszi a segítséget.
Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #533 üzenetére
Hy!
Nézd meg az #1-es hsz-ben a műszerrel kapott fogyasztási értékeket.
8800GTX és HD 2900XT is 220W alatt fogyaszt. Tehát a 350W bőven elég lesz neked.
-
BullRider
csendes tag
sajnos azt nem tom hol kell megnézni.
Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D
-
BullRider
csendes tag
DualCore AMD A64 X2 4200
Asus M2N
2048MB DDRII kingmax
Albatron nVidia 8600GT 256mb
250GB HDD
és most egy 300-W táp van bentRosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D
-
-
BullRider
csendes tag
hellosztok
CHIEFTEC -től 450W-tápról van valakinek valamilyen véleménye megéri-e, halk-e?
vagy elég egy 350Wtáp is?
[Szerkesztve]Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D
-
B-L-A-C-K
titán
szerk:2x ment el de nem tudom miért...
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
Chieftec 450w (12cm ventivel) mi a véleményetek róla, elég ez egy x1950xtx vga kihajtásához?
-
AMD Power
titán
Meg ér + 2.2K-t az ,hogy nem 350W hanem 400W legyen az FSP tápom?
-
zolee0307
őstag
válasz venember83 #527 üzenetére
Nekem TR2 W0093-as 500 W-os van. Azt már tudom, hogy sirtec belső van benne. az enyém beletartozik ebbe a 410-es sirtec szériába?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
venember83
nagyúr
válasz zolee0307 #526 üzenetére
leghires/nevesebb a 410es Sirtec szeria. Nagy reszuk hamar tonkrement, de nem okozott kart s konnyen/olcson javithato volt
Saiyan Attol fugg mit teszel cf-be, pl 2db 1650xt-hez/1950prohoz eleg a 400as is, de meg 2 1900/1950 xtx/xt-hez is, de mondjuk 2900xt cf-hez mar nem nagyobb, de amennyiben utobbi lesz, boltban mindenkepp probald ki a tapot a rendszereden, h az elektronikaja nem kapcsolja-e le.
Tankcsapda es Akos rajongo PH!-sokat varjuk ma este a marosvasarhelyi Felszigeten, nagy buli lesz, aztan kis minosegi lazulas Akossal
[Szerkesztve] -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Az első hozzászólásban a nem ajánlott tápok között szerepel a Thermaltake sok, korábbi darabja.
Vki megmondaná melyek ezek a ''sok korábbi, darabjai''?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
weyland
csendes tag
szevasztok..
most vettem uj gépet, viszont attól félek hogy a tápot kicsit alálőttem, a vga bővítéshez lehet hogy kevés lesz?
most: c2d 6420-3.3 ghz-en
8800 gts 320 mb
wd raptor 74 gb
2 gb ram
dvd író
ninja hűtő + 3 bd venti..a tápom: seasonic s12 430 w
ha kicserélném a kártyát egy hd 2900 xt-re + még egy raptor, elbírja szerintetek a tápom?
köszi -
Saiyan
csendes tag
Na még1X :
CF rendszerhez melyiket vegyem :
ATX Táp GPS550AB-A 550W Chieftec 12cm vent.
ATX Táp GPS500AB-A 500W Chieftec 12cm vent.
ATX Táp GPS450AA-101A 450W Chieftec 12cm vent.
Esetleg elég lenne egy 400as chieftec is ????
Előre is köszönöm. -
Szten Márs
nagyúr
válasz killipoly #521 üzenetére
Annyit tudunk, hogy a 400-as, 450-es hangjára sokan panaszkodtak. FSP PNF-e legalább annyi embernek van, ha nem többnek, és nem emlékszem panaszra a hangjával kapcsolatban. Közvetlen, elfogadható összehasonlítási alapom/tapasztalatom nincs, szóval ebből tudok kiindulni, a következtetést te magad is levonhatod, a pontosságával együtt.
-
killipoly
aktív tag
erre az fsp-re gondolok!ennek a hütöjéröl nincs tapasztalatod?
http://ipon.hu/?product_id=11729
[Szerkesztve] -
speedy17
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kellene a segítségetek!
Most fogok nemsokára venni egy Antec Nince Hundred házat és az lenne a gondom, hogy nem tudom, milyen tápot vegyek bele/hozzá? ( kábelek hosszúk legyenek + minőség + ár 10k-20k-ig bármi )
A tápnak ezt a konfigot kéne életben tartani:
Asus P5KC alaplap
C2D E6600 2.40Ghz proci
Point of View GeForce 8800GTS 320Mb PCI-E vidkari
+ 5 db venti benne.
A segítségeteket előre is köszi!
[Szerkesztve] -
killipoly
aktív tag
sziasztok!két táp között kéne döntenem!fsp 400as(8800ft) vagy chieftec 450es(10000,havertól zsír új)!melyiknek halkabb és minöségibb a ventije?nekem ez nagyon lényeges h halk legyen a gép!mindenki mást mond ezért megkérdezem:melyik az elönyösebb az aktív pfc vagy a passzív?köszi
-
vivera
csendes tag
-
redzsi
senior tag
És amit te ajánlottál az is a csendesebbek közül való?
-
redzsi
senior tag
És ehhez a táphoz mit szólsz ha ismered: 400W MS 12cm?
-
vivera
csendes tag
Szeva
Kösz az infót okosabb lettem mert nem olvastam még utána de tényleg elkanyarodtunk a témától.
Szoftveres read lesz ezt már írtam de most ez nem fontos az eredeti kérdésem a tápegység volt,
vagy ha valaki tud ettől jobb alaplapot az ajánlhat.A döntés úgyis az én dolgom.
Valószínű hogy a táp egy Chieftec DT500A2 500W ATX2 amit venember83 ajánlottde várom az ellenérveket is.Volt az egyik topikban egy táp fekete lista aki erről tud linkelje be mert most nem találom."Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
Gyúrma
tag
THX a helpet
Gigabyte P35-DS4, Intel Core2Quad Q6600, Gigabyte 8800gtx, 4gb(2x2)ddr2 800Mhz(5-5-5-15) G.Skill, Chieftech 450w, Thermaltake Big Typhoon VX, Pov Turbine V54(25cm fan), Genius Ergo525.
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Konfigom:
AMD athlon2400+
GF FX5200 128mb
512mb ram
320giga hdd
300wattos codengen
A következőket változtatnám:
Galaxy GF 7600GS 256mb videókari, + 512 RAM