Hirdetés
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz B-L-A-C-K #610 üzenetére
Te biztosan szereted az orosz rulettet, ha be mered kapcsolni a gépet azzal a 'táppal'!
Amúgy milyen procival hajtod az XTX-et? Csak azért, mert az #1-es hsz adatai alapján egy XTX konfig húzott C2D procival 187W-ot vesz fel a táp felől, viszont a mérések szerint egy 400W-os Codegen 'táp' csak 180W-ot képes leadni!
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz B-L-A-C-K #618 üzenetére
Ez nem lebaszás volt, hanem atyai jótanács.
Keress rá a 'Q-tec'-re ebben a topicban, és az emberi ürülék legváltozatosabb szinonímáit kapod: szar, fos, gané, stb.
Lényeg az, hogy kerüld el nagy ívben.
És természetesen jó helyen jársz, mert itt vagyunk, és tudunk segíteni Neked!
Üdv.
[Szerkesztve]"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
boba6
senior tag
válasz B-L-A-C-K #13309 üzenetére
mivel 350W-nál még ez a brutál konfig se fog nagyon többet kihúzni a falból így elég
esetleg ha jó a nem csicsás is, és vmiért hosszabb vezetékekre van szükséged akkor az 500-60GLN is meggondolandó... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
válasz B-L-A-C-K #13312 üzenetére
igen mert határeset a dolog tuningnál már
ha a táp veszteségét leszámolom a valós fogyasztás ésszerű tuninggal is megáll 350-nél
350-et még csak 12V-on is le tud adni egy 500-as
ha fogadni kéne rá azt mondnám elbírná míg jó formában van a táp
ha most kéne összeraknom ezt a konfigot vkinek biztos kipróbálnám "csakazértis"... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Skizz
addikt
válasz B-L-A-C-K #13319 üzenetére
Az efféle hozzáállást egy pár hsz-el előbb tárgyaltuk ki. Ha visszaolvasol egy kicsit, akkor rájössz, hogy miért van herótom, pl. nekem ettől, hogy a tápon kell spórolni. Meg attól is, hogy xy éve megy a Codegen hibátlanul, akkor már gondom se lehet. Másrészt megnézném én azt a Codegent, hogy hogy viszel el egy HD3870 X2-őt és hasonlókat. Pedig egy 400-as tápnak el kéne bírnia, csak a Codegen nem táp. Remélem érted.
-
Sanyix
őstag
válasz B-L-A-C-K #13331 üzenetére
"de azon hogy használtan akarok venni egy normális tápot nem értem mi ezzel a baj...."
Az a baj, hogy a tápban fogyó, elöregedő alkatrészek vannak(nem úgy mint az integrált áramkörökben, mint a proci, memória, ami rendes körülmények között nem megy tönkre soha). És az vicc hogy veszel egy ilyen gépet és pont a tápon spórolsz... Vagy nemtudod hogy a codegen bármikor máglyát(vagy erősen szagos indián kommunikációs eszközt) csinálhat a gépedből?
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
válasz B-L-A-C-K #13333 üzenetére
az hogy lehet 2-3 hónapig 200 fokon aszalták a benne lévő kondikat, és 2-3 hónap alatt. 2 dolgot nem vennék használtan : táp, vinyó, (bár az alaplapok is televannak kondikkal már) mert ezek elöregszenek, egyre gyorsabban, főleg a vinyók.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Gyuri27
félisten
-
Sanyix
őstag
válasz B-L-A-C-K #13336 üzenetére
Kocsi nem 5 év körüli korban amortizálódik le elég erősen mint egy táp... + nem is egy árkategória, úgyhogy nemjó hasonlat.
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz B-L-A-C-K #13850 üzenetére
Azon kívül, hogy a gépek 99,9%-ához fölösleges ekkora táp, szerintem semmi
Milyet raksz amúgy össze?
Mod: én elgondolkoznék a HX520 vs 650 kérdésen
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #13878 üzenetére
bim is azt vett meg van vele elégedve...azé gondoltam hogy a 750 alattit közvetlenül..
ha máár a 750 nemjó[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Traxx
őstag
válasz B-L-A-C-K #13888 üzenetére
A 12V-ja annak is egyben van, tehát egyértelműen igen.
$¥$£: egyrészt választhattál volna egyszerűbb nicket is , másrészt meg egy negyediket: neked is a VX450. Vagy a Liberty.
Laraxior: jól emlékszel.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Laraxior
titán
válasz B-L-A-C-K #13888 üzenetére
bimnek az van..aszongya jó kis cuccos
Zalmant vettem volna..600ast,az meg 4x16A-t tud,az meg még rosszabb választás lenne quadnál ahogy tegnap felvilágosítottak.
A 650es Corsair 52A-t ad le ha jól emlékszem 12es ágon"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
didyman
őstag
válasz B-L-A-C-K #16286 üzenetére
Így van. De ez nem szükségszerűem jelenti azt, hogy write-only üzemmódban működünk. Elég részletes választ írtam, nem fogom mégegyszer leírni a kérdezz-válaszolok szellemében. Tessék kicsit rugalmasabbnak lenni és nem várni a sült galambot.
Az 520-as elég ehhez a géphez.[ Szerkesztve ]
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
Traxx
őstag
válasz B-L-A-C-K #16546 üzenetére
A konfigok 99%-át elviseli...nyugodtan bevállalhatsz 2 bika vidkarit CF-ben (pl. 4870), és mellé egy quad, pluszban vagy 4 vinyó...
-
Traxx
őstag
válasz B-L-A-C-K #17006 üzenetére
Kérdés, hogy van-e értelme...mert szerintem nincs Legalábbis ha a teljesítményt nézzük. De 26 rugós tápot venni csak ezért hülyeség.
-
-
Mauzes
addikt
válasz B-L-A-C-K #17109 üzenetére
Hát én valami jóval olcsóbbra gondoltam ehhez a géphez, egyáltalán nem kell neki 450W...
Amúgy pont egy VX450-et néztem ki már régen az új konfigomhoz, ami halk is, és elég hosszúak a vezetékei (ez elég nagy korlátozó tényező, a legtöbb tápnak rövidek a P182-höz), de valójában még ahhoz is sok lesz a táp teljesítménye...
-
Fecos15
tag
válasz B-L-A-C-K #19655 üzenetére
Okés!Kössz,520asom lesz nekem is
Így már biztos vagyok benne hogy elég lesz egy jó ideig.Dyno:azért akarok cserélni mert ha pl:jáccok azt hallom a a táp ventije nem akar a helyén maradni,szóval nagyon felpörög,és ha veszek belle még egy két dolgot akor már nem bírná.
De am így már biztos 520asom lesz.
(a beszerelése remélem nem lesz nehéz nem naon értek hozzá)[ Szerkesztve ]
-
gere79
csendes tag
-
Integra
titán
válasz B-L-A-C-K #20078 üzenetére
ja edigital mammutban vettem egy 400as csiftekket kemény 11 rugóért 3 év jótállással.
nem tudom mi baja van...
majd szétkapjuk ha lesz idő. viszonylag sokat ment, de azért durva hogy csak így megadta magát. mindegy, vennem kellett s.o.s dolgozni, majd ha lesz idő, megcsináljukaz alaplapi visszajelző ledem világított, de tök süket maradt a táp.
másik gépből kiszereltem a negyed olyan nehéz merkúri400ast és simán röffent a gépem.. 2ezer ft-os táp, de már egy csifteket meg egy fsp-t lenyomott, lol
szóval nem volt meg az fsp-ben a kellő szufla, úgy tűnik.
idővel kiderül, mert kíváncsi vagyok én is rá[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest