Hirdetés
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #390 üzenetére
De hol drágább 4k-vak a PNF a PNR-nél?
Tudtommal mindenhol 6-7k a 350PNF.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #392 üzenetére
Miért nem itt a PH!-n veszed meg? Nálunk (Debrecen) a helybéli bazárosnál ennyi:
350PNF 6300HUF
400PNF 8600HUF
Blue Storm2 350W 8800HUF"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #533 üzenetére
Hy!
Nézd meg az #1-es hsz-ben a műszerrel kapott fogyasztási értékeket.
8800GTX és HD 2900XT is 220W alatt fogyaszt. Tehát a 350W bőven elég lesz neked.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #549 üzenetére
Hát az biztos, hogy nem az átlag felhasználónak. 600W elég egy 4 magos C2D + 8800Ultra SLI v. HD 2900XT Crossfire konfighoz 10 vinyóval megspékelve is.
-
venember83
nagyúr
válasz AMD Power #23161 üzenetére
Akkor legolcsóbban én egy Gigabyte Superbet ajánlanék, jóval erősebb a jelenlegi tápodnál és halkabb is. Olyan belsőjű táp van az én gépemben is, egyszer már megvédte a gépet kivülről érkező túlfesztől, halk, s az ára sem volt vészes.
Pontosítás: A négyszázhatvanasra gondoltam, természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
válasz AMD Power #24108 üzenetére
Hát nem tudom, az 1.hsz.be ott szerepel a Coolink márkanév a Nem ajánlott veszélyes tápok között.
Szóval én nem ezt venném.
Nem tudom h a Corsair CX400-as elvinné-e ezt a konfigot [link] (ez egy 1-2k val drágább)De majd a tápos kollegák szerintem többet tudnak mondani
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
lsc
nagyúr
-
Dyno
veterán
válasz AMD Power #32102 üzenetére
Giga tökéletes lesz.
(#32098) 14adam:Szét vet az ideg az ilyen hülyéktől, arra nem gondol, hogy enma haverjai között van hanem egy fórumon, ha nem tudok valamit inkább kussolok.(#32095) Alyens:Első hsz.-be megtalálod az Everest nem létező hiányosságát, azért lett bele írva.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest