Hirdetés
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
''igazából nemtudom mi a különbség az atx 2.0 és 2.2 között''
Na pont ezért nem kéne ilyeneket írkálnod.....
Az ATX 2.0 (2.01) az tervezési szabvány, elektronikára vonatkozó. Az ATX 2.2 pedig formatervezési szabvány, köze nincs semmilyen elektronikához így tökmindegy a konfig szempontjából. -
-
Mackósajt
senior tag
Nem, nem a profilomban szereplő géphez kell, hanem egy ipari PC-hez, ami egy gázkromatográfba van integrálva. Ez sajnos azt jelenti, hogy a hely nagyon meghatározott, ugyanezek a méretek kellenek.
A profilomban szereplő gépben van egy jó kis 400W-os Chieftech, semmi baja. -
Chaser
legenda
Külsőre nem láttam semmit..350-es PNF+PNR volt már szép számmal a kezemben, aztán be is építettem őket persze, 1forma hangja volt mindnek, a 400-asnak viszont sokkal hallkabb, bár a 350-eseknek sincs zavaró hangja
stol:
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
JohhnyStyler
csendes tag
-
Chaser
legenda
-
04ahgy
nagyúr
Az ICS Mediaban épp 10 napja rendeltem meg az FSP Bluestorm 350-60THN/THN-P tápomat. Még mindig nem telefonáltak, pedig 1-2 napot mondtak határidőre.
Még a végén kénytelen leszek 400-as Bluestormot venni. Hú, hogy fog örülni a gépem a túlméretezett tápnak.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Dyno
veterán
Az az és nem lesznek hülyék mint én hogy képes voltam megvenni a GPS csifit amit utálok de mint a sz...t, hangos és kise használom és még drága is volt én meg hülye szimplán, Vegyék csak az FSP-t nem bánják meg olcsó és az áráért egyszerűen szuper!!!UP az FSP-nek!!!! húúú, Bocsánatot kérek a kiakadásomért
-
Jeti
csendes tag
A hangsúly a hangnélküliség mellett 24/7-es működésen lenne.. Régi tápom nekem is van egy valag, de a ventikiszedés nem tűnik túl megbízhatónak..
Egyébként meg lassan bejönnek az Atom-os desktopok. Azoknak is kb. ilyen tápellátás kéne.. Piaci lyukra futottam?Aquila non captat muscas!
-
tonyo90
csendes tag
igen fent van a patch nem tom mi lehet a baj elözö tápnál is a far cry fagyott ki mindig . fehér képernyö ... reset.turok-ot probáltam egy 20 percig de ott nem volt gond minden fullra állitva.
monitor nem lehet gond?Proview 19-inch 986 öskövület lassan esetleg a tápkábeleket mindegy meyliket mire kötöm elvileg a chieftec 450 es rendesen ad minden alkatrésznek áramot nem?[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
Helló!
"FSP" 350W-os táp (a márkája Modecom, de FSP belsővel)
Szerintetek?
Ennek a konfignak:
INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775
GIGABYTE GA-73PVM-S2H
2*1 gb DDR2 800mhz ram
Hitachi 80 g HDDA könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest