Hirdetés
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Látod? Az a 3 venti volt a ludas! Túlterhelte a '450W-os' tápot!
Tipp: FSP-350PNF?"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
vivera
csendes tag
-
vivera
csendes tag
Szeva
Kösz az infót okosabb lettem mert nem olvastam még utána de tényleg elkanyarodtunk a témától.
Szoftveres read lesz ezt már írtam de most ez nem fontos az eredeti kérdésem a tápegység volt,
vagy ha valaki tud ettől jobb alaplapot az ajánlhat.A döntés úgyis az én dolgom.
Valószínű hogy a táp egy Chieftec DT500A2 500W ATX2 amit venember83 ajánlottde várom az ellenérveket is.Volt az egyik topikban egy táp fekete lista aki erről tud linkelje be mert most nem találom."Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
vivera
csendes tag
''Ha már megvan a lap nincs mit tenni, ha nincs, akkor nézz valami másikat.''
Ezért írtam ha másikat kellene keresni akkor is ez a legjobb ezt ajánlják hozzáértő emberek anno ezért vettem,vagy Assus de azt nem szeretnék.Szoftveres read lesz.A 8db vinyónak viszont oka van ezt most nincs értelme részletezni.6db sata a lapra és ha elolvastad a (#478) vivera kezdő hozzászólásomat láthatod ott van egy Vezérlőkártya I/O SATAII+RAID PCI-E erre megy még 2db sata vinyó.
Inteles cuccból viszont köszönöm de nem kérek.
Az nforce 4 továbbfejlesztése az nforce 570?"Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
vivera
csendes tag
Tippeket várok mert ha keresés akkor ez a lap megfelelő.
Mint ahogy írtam most is ilyen lapom van és eddig úgy tünik bevált
De azért írtam ide is mert egy oldalról nem érdemes nézni a dolgokat.
Ha IDC-t nézem már kocoghatok is a 600W-os tápért 24000Ft-tal a zsebemben és nem biztos hogy megér annyit.Elvégre érdekükben állhat a drágábbat ajánlani és nem biztos hogy annyival jobb is.
[Szerkesztve]"Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
vivera
csendes tag
hali
Nekem az IDC-n ezt a tápot mondták: FSP Epsilon 600W Active PFC
Ilyen jótanáccsal:
''Indításkor majd lehet, hogy védekezned kell a vinyók felörgetése ellen. Nem biztos, hogy jó ötlet mindet egyszerre indítani. A legtöbb vezérlő BIOS-ában be lehet állítani a ''Delay initial'' késleltetést, lehet, hogy élni kell majd vele.''
Majd védekezünk
Visszakérdeztem hogy esetleg: FSP BlueStorm II 500W Active PFC mert az a 7500Ft különbség azért húzós.Erre válasz :
''Hát lényegében a proci és a vga fogyasztása kicsi, így lehet, hogy elvinné az FSP BS2 500W-os is, lényegében ugyanaz a GLN fejlesztés mindkét táp. A vinyó kb 1A-t eszik +12V-ról. Nálad az a probléma, hogy ezt bekapcsoláskor egyszerre szívja ki. Szerintem késleltetett indítással jó az 500W-os táp is. Ha túl vagy a bekapcsoláson akkor már nincs nagy probléma, onnantól alig fogyaszt a géped 200W-ot terhelésen, viszont az ATX teljesítményskále szélén leszel, tehát sokat fogsz kérni +12V-ról, míg a +5V-ot alig terheled.''
Mellesleg most ugyanilyen lapom van tudom melegszik,de egyébként MSI&Assus között kellett döntenem és inkább MSI.Az előző lapom is az volt és bevált.
Azért ezt bővebben kifejtenéd:
''Mellesleg én lebeszélnélek erről a lapról, az nVidia chipset nem egy életbiztosítás, pláne nem ilyen ''hűtéssel'', ilyen feladatra.''"Régi kerámia procikat keresek gyüjteménybe" = kilóra gyűjt paraszt vakítással :D
-
Gyuro!
aktív tag
Köszönöm!
Tényleg nem írtam korábban, csak akartam ezek szerint!
Na ha már nekem készült, akkor meg is nézem alaposan!
Hát akkor talán a Seasonic 380-as vagy az FSP Blue2 400-as (vagy green) lesz a befutó!
Egyébként miért nem 1 kategória a 3 felsorolt táp, azaz mi van a másodikkal, miért nem illik a többi mellé?Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Gyuro!
aktív tag
Elég a 350-es táp???? tuningra, 8800-ra 6750-re??? Én csak örülnék neki!
Thx Gyuri27, meg a többieknek is, majd elgondolkozok rajta, csak nekem a 350 kevésnek tűnik, de ha ti azt mondjátok, h elég, akkor oké!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest