- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
stifi
senior tag
Sziasztok!
Tápvásárlás előtt állok és eléggé elbizonytalanodtam. Mindenképp olyan tápot szeretnék, amit jó sokáig (még legalább 1-2 új konfig, jópár év) esetén sem kell lecserélnem (akár sli/cf is szóba jöhet később), ezért 600W körül nézelődök.
Nagyon tetszett a MODECOM Volcano 650, de jelenleg nem kapható, és később már csak magasabb áron lesz elérhető
A Corsair HX 520 egész jó, de a teljesítményben jobb HX 620 már aranyáron van, annyit nem szánok rá
A CoolerMaster SilentPro M600 nem tudom hol és mennyiért szerezhető be (akár nagyker, de az experttel nincs kapcsolatom)
és most összefutottam a chieftec CFT-650-14CS táppal, de nem tudom. Az ára jó, de milyenek a chieftec tápok mostanában? Nekem már 4 éve az megy a gépemben, nincs vele baj, de nem tudom azóta hol helyezkedik el a piacon... Mindenképpen moduláris tápot szeretnék, és én ezek között válogatok, a chieftec könnyen és gyorsan és jó áron beszerezhető, és van rá 6 év(!) garancia. De van olyan jó mint a fent említettek? (Corsair, Modecom, CMaster, egyéb)előre is köszi a véleményeket
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged