Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
REXIS
tag
Üdv!
Több telefont is néztem 60e körüli árkategóriában:
SONY Xperia L
SONY Xperia M
SAMSUNG Galaxy Ace 3
HTC Desire 500
LG Optimus F6Illetve nézegettem még kínai telefonokat is, Huawei, ZTE, ZOPO.
Szerintetek melyik érné meg a legjobban? Nem az ár az elsődleges szempont, de nem akarok olyan sokat költeni egy telóra.Köszönöm.
-
REXIS
tag
És a Huawei Ascend Mate-hez mit szóltok?
Nem a telefon méretéről kérek megjegyzéseket.[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Sziasztok!
Kínai telefonokat nézegetek, a 2 kiszemeltem:
-Huawei Ascend Mate
-THL T100SA THL hardveresen, a Huawei szoftveresen jobb.
Szerintetek? -
REXIS
tag
Sziasztok!
Április 10-én jár le a hűségidő, ekkor tudok új készüléket vásárolni.
Jelen állás szerint az LG Optimus F6 jön be a legjobban. (Tény, hogy nem a kinézete fogott meg )
Amit még nézegetek, az a Motorola Moto G.
Az utóbbi külsőre és fizikai tulajdonságra jön be jobban, előbbi pedig szoftverezettsége és extra szolgáltatásai miatt.
Az NFC hiánya nálam nem világvége, meglennék nélküle.
Ha a Moto G-t ajánlanátok, honnan érdemes beszerezni? Kb 60k lenne a keret, garinak is örülnék.Köszi.
-
REXIS
tag
válasz xperiasigi #49032 üzenetére
És a Moto G frissítésekkel hogy áll? Van/lesz rá 4.4? Ha igen, kb mikorra várható?
-
REXIS
tag
Akkor az árak, hogy minden tiszta legyen:
Moto G: 65 000 Ft
LG Optimus F6: 48 000 Ft
Amit még néztem, az egy kínai csoda, a THL T11, ezt is 48 ezerért tudnám beszerezni.
Tetszik a Moto G is, csak nekem elég fontos szempont az ár. Ha így is azt mondjátok, hogy maradjak a Moto G-nél, mert érdemes annyival többet szánni rá, akkor azt veszem.
Jó lenne még pár ember véleményét hallani vétel előtt. -
-
REXIS
tag
válasz xperiasigi #49081 üzenetére
Oké, oké, csak a Moto G ahol én néztem, 65.
Máshol meg csak azt hallom, hogy a 16GB-os verziót már 45-ért meg 50-ért meg lehet venni.
Bevállalok én 3 hetes postázási időt is, ha olcsóbban tudom bárhol beszerezni. -
REXIS
tag
válasz Viktor0610 #49347 üzenetére
Én az LG-re szavaznék inkább, szoftver és támogatás szempontjából is jobb.
-
REXIS
tag
Még egy dolgot észrevettem, csak lejárt a szerkesztési idő:
Az Alcatel esetében a belső memória csak 4GB, míg az LG-ben 8. Szerintem ez azért számít, főleg ha ilyen kis számokról van szó. Persze, persze, az Idol S-nek HD kijelzője van, de szerintem az LG qHD felbontású IPS kijelzője is szép, nincs nagyon látványos különbség. -
REXIS
tag
válasz Zolly444 #69458 üzenetére
Véleményem szerint az android nyitottsága miatt jobb.
Ha valami nem megy, mókolsz.
Felhasználási szokások szerint kell dönteni. Aki gyakran megunja az általa használt UI-t, az androidon kedvére cserélgetheti a launchereket/ikonpakkokat. Hozhatnék fel még ezer ilyen példát, a lényeget elmondtam. -
REXIS
tag
válasz Pelagiusz #69488 üzenetére
Ha mindenképp szolgáltatónál, akkor a G3 jó választás. Úgy tudom, szoftverfrissítés után már nincs sebességbeli probléma. A Samsung nálam az anyaghasználatnál, összeszerelési minőségnél bukik. Nézz be a topikjába, olvashatsz ott elcsúszott előlapi kamerákról, recsegő hátlapokról, stb.
-
REXIS
tag
Én úgy látom, kisebb arányban. Nyilván nem fog az ember telefont találni hiba nélkül. Ha valaki hibát keres, az talál is. Van tapasztalatom S5-tel is, nem azt mondom, hogy rossz telefon, de legalább a hype-olt funkciói lennének olyanok, mint ahogy azokat beharangozták.
Innentől már szubjektív. -
REXIS
tag
válasz Andrewtaylor #69518 üzenetére
Tehetek róla, hogy a tesztekben kiírják?
-
REXIS
tag
válasz csiben1 #69877 üzenetére
Ha navira használnád, az AMOLED kijelző jól jöhet, emiatt ajánlanám az Ace 4-et. Persze ez nem azt jelenti, hogy az LG alulteljesít ilyen szempontból.
Gyakorlati tapasztalatom sajnos egyikkel sincs, ha neked a G2 mini tetszik jobban, vedd azt. Egyikkel se járnál rosszul. -
REXIS
tag
Konkrétan ezekről a típusokról nem tudok túl sokat. Korábbi modellek esetében egyik gyártónál se sikerült jól megoldani a GPS problémát. Ajánlom, hogy a THL-ért nézz be ide, a Zopo-ról nem találtam aktív fórumot. Talán YouTube videók böngészése adhat egy összképet a működéséről.
-
REXIS
tag
Üdv!
1,5 éve egy LG F6-ot nyúzok vegyes érzelmekkel. Úgy döntöttem, ezután már csak csúcskategória jöhet, nem szeretnék még egyszer ennyit szívni a szoftverrel. Mivel a támogatottság (pont emiatt) fontos, az egyik versenyző a Nexus 6, amit kb 20 000 Ft-tal olcsóbban tudnék megszerezni, mint a másik versenyzőt, ami nem más, mint az LG G4. Összességében a G4-et majdnem mindenben jobbnak találom (kamera, kijelző, szoftveres extrák), ennek ellenére mégis a Nexus vonz a szoftveres támogatás, bütykölhetőség miatt.
Illetve aki Nexus 6 tulaj, kérem írjon egy privát üzenetet, mert sajnos eddig egyszer volt csak lehetőségem megnézni a telefont egy német MM-ben, érdekelne pár dolog a hétköznapi használattal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
válasz SybenX #81122 üzenetére
Kiegészítésként le akartam írni ezt a két opciót. A OnePlus esélyes lenne, egyébként mennyi idő alatt szállítják ki? Hivatalos oldalról rendelve EU-s raktárról küldik, vagy 1 hónapos szállítási idő adott, mint sok kínai telefon esetében? Külsős forgalmazó kilőve, amíg a meghívós rendszer működik.
A Nexusoknak én is nagyon örültem a kiszivárgott információk alapján, mivel az LG az általam kedvelt telefongyártók egyike, és a Nexus 5 is elnyerte a tetszésem annak idején. Az egyetlen probléma a release date, nekem kicsit késő lenne ősz vége. A OnePlus 2-t mindenképpen megvárom, nem szeretnék azon idegeskedni az új telefonommal a kezemben, hogy vehettem volna jobbat is. A kérdés tehát, megéri hónapokat várni a Nexusokra? -
REXIS
tag
válasz s3nsitivity #81149 üzenetére
One esetében nincs, de itt a Two-ról van szó.
Akkor romolgatással talán kihúzom addig...
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
válasz s3nsitivity #81162 üzenetére
Olvastam róla sokat. Kíváncsi leszek az OS-re így, hogy a Cyanogennel szakítottak.
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
B-tel bolti garival van valakinek tapasztalata? Magáról a B-telről már hallottam sok jót, de engem konkrétan a garancia érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest