Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz koma106 #62756 üzenetére
Ilyen nincs. A 4"-os kijelzőt gyakorlatilag senki nem erőlteti, az Apple is rájött, hogy egyre kevesebben igénylik. Ezen kívül WP platformra kevés a dual SIM-es készülék. Ezen kívül kevés a kétkártyás, középkategória felső részébe tartozó telefon. A listádhoz képest mind kompromisszum lenne. Ennek tudatában:
- Lumia 630 Dual (szokható méret, de belépő kategória teteje, annak megfelelő kamerával)
- Xiaomi Hongmi/Redmi 1s (androidos, 4,7", de legalább jó)
- Motorola Moto G (szintén droid, viselhető méret)
- HTC One M7 (drága, droid, de legalább fém, gyors, minőségi)
- Galaxy S4 Mini Duos (droid, egyébként ez áll legközelebb a leíráshoz)Ezek mind minimum vállalható telefonok. Ezeken kívül nemrég vezették be a Lumia 730 Dualt, itthon még nem láttam, de az is 4,7"-es kijelzővel jön.
-
veterán
válasz koma106 #62756 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz : ez így nem létezik.
Legjobb kamerák az Almákban, Samsungokban és Nokiákban vannak, dual-sim miatt a legelső kiesik. Maradnak a dual-sim Samsungok és Nokiák, de a méretek egyre inkább 4,5-5" magasságában lesznek.
Érdemes még megnézni az LG L90 dualt, korrekt kis ketyere.Üdv
Cs ZsCsináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
s4tch
veterán
válasz koma106 #62777 üzenetére
Jó kérdés... Hivatalos sajtóközlemény nincs, a szolgáltatók a dual készülékeket érthető okokból hanyagolják, úgyhogy legfeljebb boltoktól, vagy a forgalmazótól lehetne valamit megtudni. Európába 200 euró körüli áron jön, elvileg még ebben a hónapban, ami ismerve a hazai árképzést, cipőkanállal beleférhet a keretedbe.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz koma106 #62777 üzenetére
Engem is érdekel a Lumia 735 (gyakorlatilag ugyan az, mint a 730, csak nem Dual SIM, cserébe van vezeték nélküli töltés), de eddig semmi lényegest nem találtam. A magyar oldalakon ugyan az a sajtóközlemény van copy & paste megosztva, teszt nulla, de külföldiek között sem nagyon találtam még tesztet.
Annyit látni, hogy a T-Mobile felvette a hamarosan megjelenő telefonok listájára (a 735 mellett a Lumia 830-at is), de ár még nincs hozzá. A legutóbbi kör 3 hét alatt került át a "hamarosan megjelenik" listáról a kapható telefonok közé.
-
koma106
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz koma106 #96881 üzenetére
Szia! Sajnos nem lesz kompromisszummentes a vásár ezekkel a feltételekkel.
27k lenne a Doogee X5 Pro, de nem is ismert márka és nagy is.
Microsoft Lumia 550 lenne most 30-ért(edigital), de az is nagyobb mint amit szeretnél.Ha bővítenél a kereten, használtan vehetnél iPhone 5/5S-t. Sajnos a 4" körüli méret-mérsékelt ár-új-ismert márka-ajánlható címszavak ütik egymást a mai okostelefonos világban.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
naja
aktív tag
válasz koma106 #119481 üzenetére
Ilyen szűrőt már én is kerestem, de nem találtam meg sose. Azt írják, hogy elég ritkán adnak olyan plecsnit. Amíg valaki bennfentes válaszol, addig azt tudom ajánlani, hogy keress rá melyik oldalakon használták fel a plecsni képét: link a guglira.
BenHans: Köszi, rájuk nézek. A többit értem, és egyet értek. A teszteknek nyilván ugyanabban a környezetben van értelmük, és akkor is csak egymáshoz viszonyításhoz, kiindulási alapnak lehet felhasználni. Nem várnám viszont azokat az eredményeket a valóv ilágban.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz koma106 #119481 üzenetére
Szia! Nem éri meg erre alapozni, mert egyedi szempontok alapján kap plecsnit ez vagy az.
Pl egy olcsó de éppen használható készülék jobb eséllyel pályázik mint egy kiváló zászlóshajó, annak könnyebb elnézni egy nagyobb hiányosságot is...
Nem egészen mérvadó tehát a plecsni, de egy fórumtárs jóvoltából itt és alatta a hozzászólásokban megtalálod a legtöbbet, lehet nem hiánytalanul.Az idei különösen ajánlott Xiaomi MI A1-et viszont tudom ajánlani, ha fontos a jó ár/érték arány. Ez tényleg rendben van.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ájvé
veterán
válasz koma106 #124582 üzenetére
Honor 8-ra már nem várható frissítés, ha ez fontos akkor P10 lenne jó választás (P9 sem kap már frissítéseket).
DS39:
Ez nem igaz, Motorola szinte tiszta Androidot használ, Android One projektes telefonok is tiszta androiddal jönnek. HTC Sense UI-t pedig legjobbnak mondanám, szóval azzal se veszít semmit. Sony sincs olyan nagyon átszabva és LG sincs már vészesen átvariálva. Ezen kívül kínai B brand is közel tiszta Androidot használ általában, persze gondolom ezek nem nagyon jönnek számításba legtöbb embernél.[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz koma106 #126047 üzenetére
Köszi.
(#126048) deadelon:
Alap felhasználás alatt értsd: Hívás, sms, email, face, viber, youtube, dokumentum olvasás, böngészés, stb....
"valamint néha fotózásra. Ezért a jó kamera fontos lenne"
Amit 2018-ban talán már minden átlag ember használ.Mivel ennyi lesz rá a maximum keret. Többet nem adok érte mint amennyit a jelenlegi telefonomért kapok...
De mint írtam is, 115.000 Ft ig bezárólag . Ez lehet akár 50-80 ezer is. De mint a keret is mutatja, inkább minőség mint olcsóság a cél.....
Vehetnék HOMTOM HT16-ot is 20 ezerér. Amibe minősíthetetlen az anyag használat, rossz a kamera a hangszóró, csiga lassú, valamint az alap appok lezabálják a ramot, stb...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs